reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry :-D. Moje dziecię w nocy, to myślałam, że wykopie sobie dziurę przez mój brzuch. Jak jej talent do wierzgania się zachowa, to wróżę jej karierę w jakimś zespole tańca irlandzkiego, tudzież karierę siatkarską, bo ma dobre wybicie. Teraz chyba śpi, bo póki co kopa nie dostałam.
Z innej beczki... o 13:00, będę starsza od siebie o rok... 25 lat, jeju, zawsze mi się wydawało, że to tyyyle jeszcze czasu przede mną, a to już. W tym wieku moja mama mnie urodziła i zawsze mi się wydawało, że to taka pora, kiedy trzeba mega spoważnieć itd. Może i nieco spoważniałam (w porównaniu np. do czasów studenckich), zaraz sama zostanę mamą, ale chyba z M. zawsze będziemy takimi przytulającymi się świrkami, szalejącymi za Gwiezdnymi Wojnami, bajkami Disney'a itd. :-D

reklama
Astrid sto latek :) widze idziesz tropem mamy i bedziesz rodzic w wieku 25 lat, moze Twoja corcia tez przejmie po was paleczke :D

Anetko ciesz sie ze Filip o 6, Tomek dzien w dzien punktualnie o 4, zjada i idzie dalej spac. dobrze ze ja tez odrazu do spania ide i nie cierpie na bezsennosc :) oszalalabym chyba :D

Aaaa już całkiem mi padła bateria w laptopie :szok:. Wcześniej co prawda nie ładowała, ale była ikonka z baterią i takim cienkim paskiem, że coś tam jest. Dzisiaj już mam przekreśloną baterię. Dziewczyny, nie kupujcie niczego HP :no:. Poza tym ten komputer chodzi, jak stary odkurzacz. Masakra. Ale ważne, że (odpukać) mam sprawną ładowarkę :-D.

Zaraz muszę się zebrać w sobie i wykąpać, iść po składniki i zrobić coś na wieczór. Dziś: sushi z kurczakiem curry, sałatą, ogórkiem i serkiem z ziołami, no i chyba zrobię jeszcze takie małe bułeczki z nutellą. Więcej nie, bo idziemy do kuzynostwa, bo chłopak kuzynki z kolei ma urodziny w niedzielę i robimy łączoną imprezę.

my juz chate ogarnelismy - dzisiaj zrobilam sobie wagary:sorry2::cool2: i ...zamierzam caly dzien aktywnie z dziecmi spedzic... na poczatek kinderboerderij jak sie tylko ociepli troszke, na obiad bede kopytka a potem jedziemy na lody do lodziarni - ostatni dzien wakacji trzeba wykorzystac hihi.... obiad dla nas mam z wczoraj wiec nie musze juz myslec...:tak:paaa.

Astrid wszytskiego najlepszego :-) Ja tez poszlamw slady mojej mamy no prawie moja mama miala 20 lat jak mnie urodzila a ja Kube jak mialam 19. Co do marki HP to jest chyba przereklamowana bo juz od tylu osob slyszlam ze maja problemy. My mamy acera (3 lata) i lenovo(1.5) z tym ze acer juz ma padnieta baterie a lenovo chodzi bez zarzutow.

Ja dzis na obiadek placki ziemniaczane z sosem i juz prawie wszytsko gotowe, pranie sie pierze.

reklama
Do góry