reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Astrid kochana to juz macie pierwsza klientke, bo ja baardzo lubie ciasta, chlebus, bulki, ciasteczka wlasnej roboty :D

Dobra wstaje z wyra, ide sie myc i make up robic, pozniej karmienie Tomka i do pracy... Mysle ze jeszcze tu zajrze przed wyjsciem :))

Dzięki, szczególnie, że np. wokół nas nie ma żadnej polskiej piekarni, tylko same tureckie :)confused:). Za to chleb mają dobry :-D, tylko nie mają bułek drożdżowych. Mąż nie narzeka, bo sobie może kapsalona zjeść, jak ma ochotę. Ja po nim dostaję zgagi i innych straszliwości, ale nie powiem, dobry jest :tak:. Może po ciąży mi przejdzie niechęć do niektórych produktów spożywczych.

Ok, też zmiatam, bo będę siedzieć pół dnia i nic nie zrobię.

Hej i czolem:-D

Astrid spełnienia najskrytszych marzeń, co dnia niezwykłych wrażeń. Pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha.

Aniu udanych wojazy:tak:

Anetka i jaka podjeliscie decyzje?

My dzis nic ciekawego w planach nie mamy:dry: pogoda nie za ciekawa:angry:

KIEDY BEDZIE SLONCE????????????????????????????????????????????

Witajcie ,nie nadazam za wami:-D 100 lat dla solenizantow.

SENCILLA jak cos sie dowiesz to pisz ,my z niedlogo idziemy na fizjo z Tymkiem

Robale, Iskierka zalatana troszke bo przygotowywuje kacik dla coreczki :)) ale obiecala ze jak skonczy to sie nam pochwali :D

reklama
Czesc dziewczynki :) Astrid wszystkiego najlepszego, gefeliciteerd met je verjaardaag! :) duzo pomyslnosci w budowaniu przyszlosci w Holandii, czy gdziekolwiek bedzie wam dane byc z mala Majeczka. Mnie w tym roku rowniez czeka 25-tka , na szczescie w pazdzierniku, moze sie psychicznie oswoje jakos :D

Do góry