reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
no i moj kochany synekma dzis 3 miesiace,ale ten czas leci..
Niech rośnie zdrowy i silny .
Astrid kochana to juz macie pierwsza klientke, bo ja baardzo lubie ciasta, chlebus, bulki, ciasteczka wlasnej roboty
Dobra wstaje z wyra, ide sie myc i make up robic, pozniej karmienie Tomka i do pracy... Mysle ze jeszcze tu zajrze przed wyjsciem )
Dobra wstaje z wyra, ide sie myc i make up robic, pozniej karmienie Tomka i do pracy... Mysle ze jeszcze tu zajrze przed wyjsciem )
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Dzięki, szczególnie, że np. wokół nas nie ma żadnej polskiej piekarni, tylko same tureckie confused. Za to chleb mają dobry , tylko nie mają bułek drożdżowych. Mąż nie narzeka, bo sobie może kapsalona zjeść, jak ma ochotę. Ja po nim dostaję zgagi i innych straszliwości, ale nie powiem, dobry jest . Może po ciąży mi przejdzie niechęć do niektórych produktów spożywczych.
Ok, też zmiatam, bo będę siedzieć pół dnia i nic nie zrobię.
Ok, też zmiatam, bo będę siedzieć pół dnia i nic nie zrobię.
karola82_82
mama slicznego Michałka
Hej i czolem
Astrid spełnienia najskrytszych marzeń, co dnia niezwykłych wrażeń. Pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha.
Aniu udanych wojazy
Anetka i jaka podjeliscie decyzje?
My dzis nic ciekawego w planach nie mamy pogoda nie za ciekawa
KIEDY BEDZIE SLONCE????????????????????????????????????????????
Astrid spełnienia najskrytszych marzeń, co dnia niezwykłych wrażeń. Pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha.
Aniu udanych wojazy
Anetka i jaka podjeliscie decyzje?
My dzis nic ciekawego w planach nie mamy pogoda nie za ciekawa
KIEDY BEDZIE SLONCE????????????????????????????????????????????
Robale
Fanka BB :)
A gdzie Iskiera sie podziewa
Robale
Fanka BB :)
o żesz w mordę to się chyba do niej wybiorę obleć ten pokój
reklama
Czesc dziewczynki Astrid wszystkiego najlepszego, gefeliciteerd met je verjaardaag! duzo pomyslnosci w budowaniu przyszlosci w Holandii, czy gdziekolwiek bedzie wam dane byc z mala Majeczka. Mnie w tym roku rowniez czeka 25-tka , na szczescie w pazdzierniku, moze sie psychicznie oswoje jakos