reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

AniaHaven a ty co znow kombinujesz? Nie chce Ci sie juz naszych wypocin czytac? Ja stanowczo protesuje, mi sie Pani moderator podoba. Jak patrze jakie sepy siedza na niedzieli, wtedy mysle o naszej mamie-AniHaven , jestes niczym ptasie mleczko ;p
Potwierdzam.
Nie dość, że niedziela coraz gorsza jest, to praca tamtejszych moderatorów pozostawia wiele do zyczenia.....

reklama
tak, kochana, wlasnie tak masz to rozumiec :tak:

pamietasz, jak kilka lat temu juz siedzialysmy calymi wieczorami i gadalysmy na gg?
jejku, kiedy to bylo :)

tak, kochana, wlasnie tak masz to rozumiec :tak:

pamietasz, jak kilka lat temu juz siedzialysmy calymi wieczorami i gadalysmy na gg?
jejku, kiedy to bylo :)

to bylo... jak mialysmy duuuuzo wiecej WOLNEGO czasu:-D A teraz mamy wiecej dzieci...hihhi... ale i tak jakos sie organizujemy i przetwalysmy szmat czasu razem ! jeeee....

Ania a ja uwazam, ze to , ze ktos spedza duzo czasu na forum nie oznacza, ze moze byc dobrym moderatorem. Moderator to taki troche pedagog forumowy, ma pilnowac porzadku, lagodzic sytuacje. Ja sobie nie wyobrazam jak narazie nikogo innego. Jak narazie swietnie sobie radzisz , zobaczysz, niedlugo z Astrid , Madzia i Karola porodzimy i bedzie mniej do czytania ;) miej jeszcze pare miesiecy cierpliwosci ;*

Sencilla, ja mialam na mysli chalwe i wlasnie spojrzalam co to baklava, bo z nazwy nie znam, ale z jedzenia :D ja ostatnio kupilam je z orzechami wloskimi i w miodzie, omg , jeden kawaleczek niezle zapycha. Turkow trzeba pochwalic za tanie ciuchy i dobre jedzenie
:tak: mimo, ze my z M za bardzo za nimi nie przepadamy, ale kuchnia trzeba przyznac jest suuuuuper. Znam swietna restauracje w Amsterdamie, ktora ma ranking 9.5 , jak bedziesz kiedys w AMS mozesz sie udac z mezem na romantyczna kolacje. Poki co to najsmaczniejsze jedzenie z restauracji , ktore jadlam w NL : SARAY Restaurant in Amsterdam. Authentieke Turkse keuken sinds 1976.i ceny przyzwoite, mysmy zamowily z kolezanka chyba 6 przystawek, kazda po glownym daniu , 2 x piciu i wyszlo chyba 20 EUR na glowe.

Ach, trzeba isc spac, na dobranoc zamiast Shaun the sheep bedzie dzis Maklowicz w moich stronach, czyli Zeeland
:cool:

do juterka hihi

witam z ranca:-) - ledwie co na oczy patrzac... ale ten czas leci w tamtym tygodniu o tej pore sunelam NIEMCAMI w kierunku Austrii:cool2:...

reklama
Dzien dobry :-)

Muszę przyznać że moje dziecko m chyba budzik w głowie. Codziennie punktualnie o 6 się budzi z tym że zawsze zasypia jeszcze po kamieniu a dziś juz sobie biega nozkami i gada. Naszczescie Kuba jeszcze śpi to mogę polezec.

Miłego dnia zycze wszystkim.

Do góry