witam sie z wieczora, ale dzis zalatana jestem pierwszy dzien w pracy zlecial, ale bylam dzisiaj az 5 godzin bez Tomcia i straaasznie mocno sie za nim stesknilam, nie wiem jak daja rade te kobiety co musza do pracy wracac na pelny etat i zostawiac te maluchy w zlobkach, bo ja raczej bym tego psychicznie nie wytrzymala, masakra jakas...
burza nadchodzi, bo co chwile sie blyska boje sie burzy
Iskierka pochwal sie kacikiem jak skonczycie
Aniahaven kobieto ale Ty robotna jestes, ja to czasami mam takiego lenia, ze nic mi sie nie chce, a pranie jak zawsze mam wstawic w piatek popoludniu, to robie to dopiero w niedziele,a czasami nawet w poniedzialek heheheh )))) podziwiam Cie
Tyle napisalyscie ze juz nie pamietam o czym czytalam i co mialam dopisac
Ide dalej You Can Dance ogladac, moje dziecie juz spi.. pol dnia mnie nie widzial, i na wieczor musial odreagowac placzem i marudzeniem
burza nadchodzi, bo co chwile sie blyska boje sie burzy
Iskierka pochwal sie kacikiem jak skonczycie
Aniahaven kobieto ale Ty robotna jestes, ja to czasami mam takiego lenia, ze nic mi sie nie chce, a pranie jak zawsze mam wstawic w piatek popoludniu, to robie to dopiero w niedziele,a czasami nawet w poniedzialek heheheh )))) podziwiam Cie
Tyle napisalyscie ze juz nie pamietam o czym czytalam i co mialam dopisac
Ide dalej You Can Dance ogladac, moje dziecie juz spi.. pol dnia mnie nie widzial, i na wieczor musial odreagowac placzem i marudzeniem