Iskierka71
Fanka BB :)
Witam was serdecznie.
Dziś mam trochę luźniejszy dzień, bo mąż stwierdził, ze do tapetowania wcale a wcale nie jestem mu potrzebna. Zrobiłam więc rano zakupy, zamówiłam tort dla syna i chwilowo siedzę
Dzieciaki wzieły się za szorowanie kompletu ogrodowego i może dziś obiadek zjemy na dworze - oczywiście o ile pogoda dopisze bo jak na razie to i słońce i chmury, ale przynajmniej ciepło:-)
Dzis kolejny obiad na szybko - salatka ryżowa z piersią z kurczaka, papryką i porem. Wszyscy to uwielbiają, więc nie bedzie marudzenia przy jedzeniu:-)
Idę wieszać pranie na dwór - po raz pierwszy w tym roku ;-)
Dziś mam trochę luźniejszy dzień, bo mąż stwierdził, ze do tapetowania wcale a wcale nie jestem mu potrzebna. Zrobiłam więc rano zakupy, zamówiłam tort dla syna i chwilowo siedzę
Dzieciaki wzieły się za szorowanie kompletu ogrodowego i może dziś obiadek zjemy na dworze - oczywiście o ile pogoda dopisze bo jak na razie to i słońce i chmury, ale przynajmniej ciepło:-)
Dzis kolejny obiad na szybko - salatka ryżowa z piersią z kurczaka, papryką i porem. Wszyscy to uwielbiają, więc nie bedzie marudzenia przy jedzeniu:-)
Wiesz, ja się zawsze liczę z taką niespodzianką i generalnie ciuszki mam raczej "uniwersalne" kolorystycznie. A mąż stwierdził, że w razie czego to i kącik zdąży wytapetowac na nowo Nawet już wybrał tapetę, gdyby jednak się okazało, że to chłopczykCos dla Iskierki. Spotkalam w dzien krolowej taka Polske ktora jest w ciazy ma termin na 15 maja kobitka juz w 4 ciazy ma 40 lat i 3 corki tym razem cieszyla sie tak strasznie bo wkoncu chlopak. Rozmawilam z nia i ona mi mowi ze byla na ostatnim USG w 36 tyg na sprawdzenie pozycji i lekaz jej mowi ze w brzuszku mieszka jednak dziewczynka :-)
Wolę nie mówic, jak w tej chwili wygląda moje mieszkanie.... Sypialnia zamieniona w pracownie tapeciarską, łazienka w magazyn różnych rzeczy, a ogród pływa od zlewania krzeseł wodą.... Przez to i podłoga w kuchni wygląda nieciekawie. Ale sprzątne to wieczorem, bo teraz znow sie naniesie.a ja sprztam bo tak zaposcilam mieszkanie ze az wstyd. Ogolenie nie naleze do osob ktore lubia sprztac i sa pedantami :-) ale czasem trzeba cos zrobic.
No tak, nie ma się co dziwic - oni wszyscy chcą zarobić na Euro....A ja w ogole poszlam sprawdzac bilety na nasz urlop w Polsce i zagladam na Wizz air, patrze do Gdanska sa super promocje, tam 17.99 a spowrotem 4.99 , super mysle sobie. Tydzien nad morzem w czerwcu w sam raz dla mnie. Mojej mamy nie bedzie w Polsce wiec odpuszcze sobie rodzinke i tylko relaks nam morzem , wdychanie jodu i te sprawy. Po czym wchodze na portal bookingowy (w ktorym kiedys notabene pracowalam) a tam ceny jak z kosmosu od 14-21 czerwca ceny sie zaczynaja od 1,000 EUR dochodza nawet do 10.000 EUR za caly pobyt. Wszystkie 5-cio gwiazdkowe hotele juz wyprzedane , zostaly tylko 4, 3 i jakies apartamenty. Najtaniej wychodzi miejsce namiotowe (tak mozna wykupic w centrum kibica) za 300 eur za ten caly pobyt. Spodziewalam sie wyzszych cen ale nie az takich ! Polska definitywnie odpada tego lata... Chyba trzeba bedzie sie zadowolic czym innym ;']
Idę wieszać pranie na dwór - po raz pierwszy w tym roku ;-)