reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Madzia pochwal sie ktora, bo ciekawa jestem ;p ja tak tez pomyslalam, ze to raczej na jeden raz, wiec szkoda kasy na Prenatale, ja tam kupuje ekonomicznie :rofl2:

Astrid, dzieki za etam, ja musze kupic zwangerschap broek wiec juz robie ogledziny :p

reklama
Ayni jak kupię to ci pokaże hehe bo wiesz czasem coś wydaje sie fajne na internecie a w rzeczywistości zwykła falbanka. jest tam wiecej slicznych i eleganckich sukienek ale za 80 e to troche mi szkoda tyle :)

Witam si i Ja :-)

Madziula ja podobnie jak ty uzaleznilam sie od tego forum czytam je po kilka razy dziennie nawet jak nie mam nic do powiedzenia na dany temat.

Nana u nas na slasku wlansie jest ten zwyczaj trzaskania porcelany w przed dzien wesela.

Nie wiem czy lubicie cos takiego, ale polecam obejrzec sobie na youtobe cykl dokumentow "wszytsko o gangach ros kemp" naprawde polecam ja myslalam ze mnie to nie interesuje ale popatrzalam na 1 odcinek z moim T i tak mnie wciagnelo ze juz mam wszytskie za soba.

A tak wogole to wrocilismy z miasta bylismy na tym bazarku. Nie kupilam niczego bo nie chce zagracac mieszkania, ale bylo mnostwo wszytskiego a 95% rzeczy to dla dzieci.

Ktos pytal jak tam zdrowko. naszczescie lepiej tylko ze piers dalej boli wiec goraczka moze wrocic cala noc prawie nie spalam bo tak sie pocilam.

AYni hehehe dobre, dobre :)
Ja sie zbieram i wyruszam ;) obiadku robić nie muszę bo mam gar zupki z wczoraj , wiem dzien wolny od obowiazków:) trzeba troche ruchu bo nic tylko leze i sie objadam hehe to miłego popołudnia :)

Ostatnia edycja:
Astrid , no w sumie nijakie wiesci dla kogos, kto choruje na raka , chociaz jesli interesujesz sie ta tematyka do zachecam Cie do obejrzenia dokumentu o metodzie leczenia raka Pana Stanislawa Burzynskiego, ktory wyleczyl tysiace ludzi z raka. Kontrowersja jest oczywiscie fakt, wielkie koncerny farmaceutyczne w USA za wszelka cene beda chcieli zatrzymac fenomen leczenia raka przez Pana Burzynskiego, ktory nawet za swoja dzialalnosc zostal postawiony przed sadem. Bardzo interesujace ;

Watch Cancer Cure: Dr. Burzynski Therapy Documentary Online Free

Moja babcia choruje na raka jelita grubego. Na szczęście chemia na nią dobrze oddziałuje i ma dobre rokowania. Mnie raczej rozbroił sam pomysł użycia aspiryny, chociaż z drugiej strony, w tym kraju aspiryną i paracetamolem leczy się wszystko, więc mnie nic już nie zdziwi.

A tak zmieniając temat... w czym prać ciuszki dziecięce? Jest jakaś konkretna firma proszków do prania i płynów do płukania?

Stridziu, wspolczuje babci, mam nadzieje, ze pozostaje we wierze, ze pokona chorobe, to ma bardzo duze znaczenie w walce z rakiem. Chemia to straszna rzecz. To straszne , ze przez tyle lat zmagan z rakiem chorzy nie maja szansy na normalne, skuteczne leczenie i tocza walke z koncernami farmaceutycznymi. Chociaz tutaj widzialam sporo raka, w Rotterdamie wlasnie , bo czesto bywalam na tych oddzialach z moim eks partnerem. Tutaj jeszcze jakos w miare skutecznie lecza, inwestuja w nowe technologie wstrzykiwania przeciwcial kreowanych na ludzkie pochodzace od myszy. A w Polsce wiadomo... Chory walczy i z rakiem i z NFZ.

Ostatnio tez szukalam info o proszkach i wiem ze w Polsce sa specjalne proszki dla tutaj nie widzialam. Holenderskie mamy polecaja natomiast proszek Neutral
(nieperfumowany, bez barwnikowy) Welkom bij Neutral , pewnie sie juz z nimi spotkalas, sa dostepne wszedzie i nie sa drogie . Jako plyn do plukania polecono mi plyny Sensitive (rozne marki od Robijnow po Lidlowskie, czesto z wizerunkiem dzieci) .

reklama
Dziewczyny ja polecam zel do prania dla maluszkow ja go osobiscie uzywam i Filip jeszcze nie mial zadnej reakcji ubocznej:
101089_1.png

Do góry