reklama
Astrid ja wczoraj wlasnie napisalam o tym 2 latku co sie zagubil, na szczescie dzis rano go juz odnalezli... cala noc poza domem, sam..
(
9-raczki heheh, nie chce wiedziec co tam sie bedzie dzialo jak te maluchy beda mialy kolki
9-raczki heheh, nie chce wiedziec co tam sie bedzie dzialo jak te maluchy beda mialy kolki

karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry niedzielnie
My juz po sniadanku przygotowanym przez meza i kawce

Pojedziemy do see live bo pogoda na zoo nie za bardzo
wczoraj mnie cos brzuch pobolewal
Ale dzis juz dobrze
Sencilla jak tam....???
milego dzionka dla was
My juz po sniadanku przygotowanym przez meza i kawce

Pojedziemy do see live bo pogoda na zoo nie za bardzo

Sencilla jak tam....???
milego dzionka dla was
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
No, wolałabym nie wiedzieć, jak wygląda zmasowany atak kolki przy takiej ilości dzieci, czy inne ząbkowanie
. Miałam iść do kościoła, ale raczej do końca ciąży już nie dam rady tyle wysiedzieć w twardej ławce, w budynku pełnym ludzi. Na samą myśl mi mega słabo, no i zaczynają mnie boleć biodra i spojenie łonowe. Chyba Mała powoli się przymierza do wyjścia. Mam przeczucie, że Maja będzie majowa.

Robale
Fanka BB :)
Witam się i ja zasmarkana, z gardłem obolałym tak że mówić nie mogę ale się witam 

nana19
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
No dzien dobry ! :-) Witam towarzystwo! Ale ja pospalaaaam do 11.30
o 9 wypuscilam kota I M i dalej w kime.
Astrid ; bardzo mnie rozbawilas tym pytaniem "Za co kochasz Polske" ja bym odpowiedziala juz chyba tylko za tradycje i jedzenie. Nic wiecej. A wczoraj wracamy z zakupow , a do SPARA wchodzi takie cos , chude, a bary rozstawione, jak by tymi barami wchodzil do sklepu. Spodnie sztruks, bluza oczywiscie 'sportowa'
idzie polski maczo spod bloku
buahahaha i w smiech, bo moj M kiedys pracowal z Polakami i niejednokrotnie mnie pytal, dlaczego Polacy chodza na sportowo i nie potrafia sie ladnie ubrac ? Ja mu mowie, ze w Polsce to sami olimpijczycy 
A co do dzieci , moj brat dopiero co sie nauczyl chodzic i wyobrazcie sobie, ze zwial mojej mamie na plazy w Kolobrzegu. To byla chwila moment i go nie bylo , a taki tlum ze ciezko cos wypatrzec. Na szczescie znalazl sie na kocu u innej pani jedzac jej kanapke
9- raczki omg wspolczuje kobiecie bo w meksyku to raczej zadnej pomocy nie dostanie.
A ja sie uraczylam z rana takim atrykulem ; Czy zostało coś nie do kupienia? Jaka jest moralna granica rynku
Sencillka 7abibi moje alles goed ?
NanaCHU- dzieki za linka, ja uwielbiam Maklowicza, nie wiedzialam ze mozna online obejrzec. Bo co chce polskiego ogladac, to pojawia sie info, ze tylko w Polsce mozna ogladac, a tu prosze! Leci , napewno poszukam pozniej jeszcze tego odcinku z Tunezji o ktorym wspominalas. Bomba!
Robale - to trzeba sie zahartowac! Kieliszeczek czy dwa na przeplukanie gardelka, teriapia czosnkiem i sypopem z cebuli i na dzien krolowej bedziesz juz zdrowa!
beterschap!
Ide cos zjesc i bede ogladac tego Maklowicza w Hadze

Astrid ; bardzo mnie rozbawilas tym pytaniem "Za co kochasz Polske" ja bym odpowiedziala juz chyba tylko za tradycje i jedzenie. Nic wiecej. A wczoraj wracamy z zakupow , a do SPARA wchodzi takie cos , chude, a bary rozstawione, jak by tymi barami wchodzil do sklepu. Spodnie sztruks, bluza oczywiscie 'sportowa'

A co do dzieci , moj brat dopiero co sie nauczyl chodzic i wyobrazcie sobie, ze zwial mojej mamie na plazy w Kolobrzegu. To byla chwila moment i go nie bylo , a taki tlum ze ciezko cos wypatrzec. Na szczescie znalazl sie na kocu u innej pani jedzac jej kanapke

9- raczki omg wspolczuje kobiecie bo w meksyku to raczej zadnej pomocy nie dostanie.
A ja sie uraczylam z rana takim atrykulem ; Czy zostało coś nie do kupienia? Jaka jest moralna granica rynku
NanaCHU- dzieki za linka, ja uwielbiam Maklowicza, nie wiedzialam ze mozna online obejrzec. Bo co chce polskiego ogladac, to pojawia sie info, ze tylko w Polsce mozna ogladac, a tu prosze! Leci , napewno poszukam pozniej jeszcze tego odcinku z Tunezji o ktorym wspominalas. Bomba!
Robale - to trzeba sie zahartowac! Kieliszeczek czy dwa na przeplukanie gardelka, teriapia czosnkiem i sypopem z cebuli i na dzien krolowej bedziesz juz zdrowa!
Ide cos zjesc i bede ogladac tego Maklowicza w Hadze
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
No dzien dobry ! :-) Witam towarzystwo! Ale ja pospalaaaam do 11.30o 9 wypuscilam kota I M i dalej w kime.
Astrid ; bardzo mnie rozbawilas tym pytaniem "Za co kochasz Polske" ja bym odpowiedziala juz chyba tylko za tradycje i jedzenie. Nic wiecej. A wczoraj wracamy z zakupow , a do SPARA wchodzi takie cos , chude, a bary rozstawione, jak by tymi barami wchodzil do sklepu. Spodnie sztruks, bluza oczywiscie 'sportowa'idzie polski maczo spod bloku
buahahaha i w smiech, bo moj M kiedys pracowal z Polakami i niejednokrotnie mnie pytal, dlaczego Polacy chodza na sportowo i nie potrafia sie ladnie ubrac ? Ja mu mowie, ze w Polsce to sami olimpijczycy
Robale - to trzeba sie zahartowac! Kieliszeczek czy dwa na przeplukanie gardelka, teriapia czosnkiem i sypopem z cebuli i na dzien krolowej bedziesz juz zdrowa!beterschap!
Ide cos zjesc i bede ogladac tego Maklowicza w Hadze![]()
Biorąc pod uwagę obecną sytuację w naszej ojczyźnie, to pytanie jest raczej przykre. Szczerze mówiąc, jakby tam warunki bytowe były takie same, jak tu, to byśmy nawet się nie zastanawiali, tylko zwijali z Niderlandów do Polszy

reklama
witam i ja
Szymek dał nam pospać dziś do prawie 8 godziny, więc super
Rosołek mi się gotuje, tylko pogoda nadal taka depresyjna:/kiedy będzie w końcu słoneczko?a w Polsce 30 stopniowe upały , ale im zazdroszczę
Wieczorem wybieramy się do Utrechtu na Święto Królowej.
Pozdrawiam
Szymek dał nam pospać dziś do prawie 8 godziny, więc super
Rosołek mi się gotuje, tylko pogoda nadal taka depresyjna:/kiedy będzie w końcu słoneczko?a w Polsce 30 stopniowe upały , ale im zazdroszczę
Pozdrawiam