Robale
Fanka BB :)
ja mam i loguję się bez problemu, choć czasem nie mogę wejść na jakąś kategorię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sencilla wspolczuje sprawy z tesciami, bedziesz musiala wziac pare lekcji yogi i popraktykowac medytacje co by z rownowagi nie wyjsc, podejrzewam, ze bedzie ciezko, z moim eks facetem i jego mamusia mialam takie przeboje, ze mnie nawet zdarzyla zwyzywac upalona holenderskim jointem, pani doktor psychologii po 65-roku zycia. Bleah. Najgorsze bylo jak wyjezdzala mowiac : ze ma nadzieje, ze sie znow szybko zobaczymy. Do wyzygania !!! fuj. I te pozdrowienia przez telefon, moglaby sobie darowac. No, ale mam nadzieje, ze nie bedzie zle, a na ile zostaja ?Witam kochane mamusie,
jak sie zapowiada weekend? Do mnie jutro tescie przyjezdzaja... uch, ciezka sprawa. OCzywiscie rozumiem, ze chca zobaczyc mala i w ogole, ale my nie rozmawialismy ze soba prawie dwa lata.. Krepujaca to bedzie sytuacja, niestety nasze "wspolistnienie" naznaczone jest uwierajacym brzemieniem klotni, ilekros sie znajdziemy w promieniu mniej niz 100 m od siebie..
My osobiscie jak chcemy cos ogladac, to sobie ogladamy na necie, albo z plyty, i nie to, co akurat masonskie hieny umieszczaja w popularnych kanalach w celu wyjalowienia zawartosci naszych czaszek, abysmy biernie akceptowali wszystko, co maja nam do "zaoferowania". Jestem zdania, ze oglupianie narodu jest zaplanowanym, wyrachowanym, scisle i bardzo sprytnie przygotowanym dzialaniem. Ach, uwielbiam tez wlasnie filmy o masonach
Byłam na spacerku, od razu człowiek taki weselszy, jak się dotleni . Dzisiaj na obiad mamy fasolkę po bretońsku z Polski . Właśnie oglądam sobie program na National Geographic o Titanicu, dokładnie o materiałach z jakich był zbudowany i ich wytrzymałości. Co prawda widziałam już chyba wszystko, co można było o tym nakręcić, ale lepsze to niż "Trudne sprawy", gwałcone bliźniaczki czy ludzie zamykani za niewinność w jakichś chińskich więzieniach.
ja lubie " Trudne sprawy" albo "ukryta prawda" na tvn zalezy co na tapecie uwielbiam tez ogladac TLC a zwłaszcza "Ciąża z zaskoczeni" "Medyczne przypadki" " Doktor G" i czasem " Poródówka" ale nie za czesto bo to tylko strach napędza