Czesc dziewczyny! Jeeej ale mialam wieczor i nocke, az sie milo wstaje jeszcze z taka pogoda za oknem ! Jestem juz po sniadanku i powoli bedzie sie zbierac za ogarniecie krolestwa. Moze dzis nad morze ?
Egypt’s women urge MPs not to pass early marriage, sex-after-death laws: report -jednak w tym rzetelnym juz atrykule nie widzimy szokujacych zdjec a mamy nieco wiecej informacji na temat kontrowersyjnego duchownego z Maroka oraz szokujacego pomyslu, ktory podchwycil egipski polityk - powiedzmy taka sensacja, jak w Polsce Palikot, a w Holandii Geert Wilders. W kazdym kraju szokuje sie czyms innym. Nie sadze w kazdym badz razie, aby w jakikolwiek sposob zostalo cos takiego zalegalizowane. Tam tez zyja ludzie i kobiety
Nie wiem kochana, a o jaki zasilek dokladnie chodzi ?
Dziewczyny jakie macie plany na swieto krolowej ? u nas na wsi niestety nuda, markt i jakies kiepskie wystepy. Myslalam o przejazdzce do jakiegos miasta, ale tam znow bedzie pijany tlum i jakos w zeszlym roku nieszczegolnie milo wspominalam to swieto. Masa kretynow na ulicach w pomaranczowych koszulinkach z Heinekenem napewno juz nie pierwszym w rece. Idziecie na jakies fajne koncerty ?
I tu sie z Toba zgadzam w 100 %. Kiedys tez mieszkalam bez tv, oczywiscie nie z biedy, ale mialam screen duzy w salonie podlaczony do Maca i co chcialam fajnego to ogladalam w necie. Telewizja a juz tym bardziej polska to jakis jeden wielki trash-can (smietnik) Mnie przechodza torsje na sama mysl o polskich wiadomosciach, tanich programach rodem z Holandii, np kocham Cie polsko i inne , zdesperowane szaraczki w polsce sie jeszcze nie domyslaja, jak te newsy i kiepska telewizja wplywa na ludzka psychike, ludzie chodza jacys tacy otumanieni , nie znajac lepszego swiata, nie myslac, co mozna by lepiej, bedac przekonanym, ze zycie dramatem musi byc i "kazdy niesie swoj krzyz" a krzyz to juz w ogole bardzo popularne slowo w polskich mediach, wywolujace skrajne emocje. My na szczescie mamy tylko holenderska telewizje, ogladamy rano wiadomosci holenderskie oraz newsy ekonomiczne i ewentualnie National Geografic i Discovery Channel, nie gardze tez Comedy Central gdzie leci Family Man, American Dad i Steinfield. Reszta to jeden wielki syf i nie karmie sie programikami dla tlumu - mysle samodzielnie.Astrid, my nie mamy tv m. in z tego wzgledu. Ze nie ma tam nic pozytywnego, same tragedie, dramaty, gwalty. NIe chce sobie zasmiecac umyslu i spokoju duszy A co do tej pani, to pani Pienkowska mysli, ze wszystko wie najlepiej. A juz w ogole styl prowadzenia przez nia rozmow z zaproszonymi goscmi pozostawia wiele do zyczenia. DZien dobry
No szkoda , ze pudelek - rownie marne zrodlo sensacji i kiepskiej informacji, czesto sfabrykowanej nie podaje zdrodla swoich rewelacji. Ale czytelnik takich pisemek nie mysli samodzielnie. Ja sie posililam na znalezienie zrodla tych informacji :7axe7, witaj! Tęskniliśmy.
Właśnie przeczytałam!!! Ludzie powariowali.
PUDELEK - Egipt zalegalizuje NEKROFILIĘ?! Pożegnalny seks z trupem...
Egypt’s women urge MPs not to pass early marriage, sex-after-death laws: report -jednak w tym rzetelnym juz atrykule nie widzimy szokujacych zdjec a mamy nieco wiecej informacji na temat kontrowersyjnego duchownego z Maroka oraz szokujacego pomyslu, ktory podchwycil egipski polityk - powiedzmy taka sensacja, jak w Polsce Palikot, a w Holandii Geert Wilders. W kazdym kraju szokuje sie czyms innym. Nie sadze w kazdym badz razie, aby w jakikolwiek sposob zostalo cos takiego zalegalizowane. Tam tez zyja ludzie i kobiety
dziewczyny powiedzcie mi czy nie mając meldunku, a tylko umowę sezonową można dostać, zasiłek rodzinny?
Nie wiem kochana, a o jaki zasilek dokladnie chodzi ?
Dziewczyny jakie macie plany na swieto krolowej ? u nas na wsi niestety nuda, markt i jakies kiepskie wystepy. Myslalam o przejazdzce do jakiegos miasta, ale tam znow bedzie pijany tlum i jakos w zeszlym roku nieszczegolnie milo wspominalam to swieto. Masa kretynow na ulicach w pomaranczowych koszulinkach z Heinekenem napewno juz nie pierwszym w rece. Idziecie na jakies fajne koncerty ?