Robale
Fanka BB :)
Bry, a ja mam wolne dziś/ :-):-), zamiast pospać, to mi psiaki zrobiły pobudkę i musiałam z nimi wyjść na dwór. Teraz idę sprzątać dom, dziewczyny pewnie wstaną niedługo to mi pomogą, a później zakupki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Astrid, my nie mamy tv m. in z tego wzgledu. Ze nie ma tam nic pozytywnego, same tragedie, dramaty, gwalty. NIe chce sobie zasmiecac umyslu i spokoju duszy A co do tej pani, to pani Pienkowska mysli, ze wszystko wie najlepiej. A juz w ogole styl prowadzenia przez nia rozmow z zaproszonymi goscmi pozostawia wiele do zyczenia. DZien dobry
Jak skończycie, to możecie przyjśc posprzątać do mnieTeraz idę sprzątać dom, dziewczyny pewnie wstaną niedługo to mi pomogą
Dlatego własnie nie oglądam takich programów. Żadnego "Dzień Dobry TVN", "W-11", "Uwagi", "Detektywów" czy innych tego typu bzdur jak "Dlaczego ja", "Anna M. Wesołowska" czy broń Boże "Rozmowy w Toku"....W ogóle irytuje mnie sposób prowadzenia i dobierania tematów w Dzień Dobry TVN. Ostatnio bazują albo na tanich sensacjach, albo na ludzkich tragediach typu: gwałcone bliźniaczki w rodzinie zastępczej. Sorry, ale jak jem śniadanko i zaczynam dzień, to chcę się przed tv dowiedzieć o jakichś ciekawostkach, ewentualnie zacząć dzień pozytywnie w oparciu o jakieś miłe tematy. Ciężkie tematy niech zostawią Uwadze i innym tego typu.