Robale
Fanka BB :)
Bry, a ja mam wolne dziś/ :-):-), zamiast pospać, to mi psiaki zrobiły pobudkę i musiałam z nimi wyjść na dwór. Teraz idę sprzątać dom, dziewczyny pewnie wstaną niedługo to mi pomogą, a później zakupki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Astrid, my nie mamy tv m. in z tego wzgledu. Ze nie ma tam nic pozytywnego, same tragedie, dramaty, gwalty. NIe chce sobie zasmiecac umyslu i spokoju duszyA co do tej pani, to pani Pienkowska mysli, ze wszystko wie najlepiej. A juz w ogole styl prowadzenia przez nia rozmow z zaproszonymi goscmi pozostawia wiele do zyczenia. DZien dobry
![]()
Jak skończycie, to możecie przyjśc posprzątać do mnieTeraz idę sprzątać dom, dziewczyny pewnie wstaną niedługo to mi pomogą
Dlatego własnie nie oglądam takich programów. Żadnego "Dzień Dobry TVN", "W-11", "Uwagi", "Detektywów" czy innych tego typu bzdur jak "Dlaczego ja", "Anna M. Wesołowska" czy broń Boże "Rozmowy w Toku"....W ogóle irytuje mnie sposób prowadzenia i dobierania tematów w Dzień Dobry TVN. Ostatnio bazują albo na tanich sensacjach, albo na ludzkich tragediach typu: gwałcone bliźniaczki w rodzinie zastępczej. Sorry, ale jak jem śniadanko i zaczynam dzień, to chcę się przed tv dowiedzieć o jakichś ciekawostkach, ewentualnie zacząć dzień pozytywnie w oparciu o jakieś miłe tematy. Ciężkie tematy niech zostawią Uwadze i innym tego typu.