reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
AniaHaven, szerokiej drogi!!!
A tutaj garść fot z dzisiejszych zajęć na basenie. Na jednym ze zdjęć nawet widać kawałek rockerskich kąpielówek jakie kupiłam Janeczkowi (w gwiazki).
Zobacz załącznik 459582Zobacz załącznik 459583Zobacz załącznik 459584Zobacz załącznik 459585Zobacz załącznik 459586
Ale super są te zajęcia . Ślicznie wyglądacie
Hej dziewczyny, widze za duzo nie naskrobalyscie - to dobrze, bo myslalam, ze jak wroce ze szkoly to do rana bede czytac heheheh )) ehhh masakra, miesiac do egzaminu, a ja przez urlop w ciazy czuje sie najslabsza z calej grupy.. w dodatku przez prawie cala ciaze nie pracowalam i nie mialam zbytnio kontaktu z holenderskim, chyba sie cofam
ide patrzec na Geslerowa
ide patrzec na Geslerowa
Iskierka71
Fanka BB :)
A ja mysłalam ze tylko ja tak mam.....w dodatku przez prawie cala ciaze nie pracowalam i nie mialam zbytnio kontaktu z holenderskim, chyba sie cofam
Samemu uczyc sie nie chce......
Hej dziewczyny, widze za duzo nie naskrobalyscie - to dobrze, bo myslalam, ze jak wroce ze szkoly to do rana bede czytac heheheh )) ehhh masakra, miesiac do egzaminu, a ja przez urlop w ciazy czuje sie najslabsza z calej grupy.. w dodatku przez prawie cala ciaze nie pracowalam i nie mialam zbytnio kontaktu z holenderskim, chyba sie cofam
ide patrzec na Geslerowa
ja tez wlasnie skonczylam ja ogladac i zmykam do wyrka bo za 4 godz pobudka
Milego weekendu dziewuchy!
Iskierka71
Fanka BB :)
A ja z forum i FBNo ja zamiast nadrabiac i robic ciwczenia, zadania domowe, to z pilotem na kanapie romansowalam hehehehe
Iguana piekne foteczki:-)
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Gesslerowa w moich stronach była . Dobre jedzonko tam mieli, aż ślinka pociekła. Ciekawe, czy mieli wersje deseru bez alkoholu? Bo taki kisielek bym zjadła, ale bez wkładki winnej.
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Hej Dziewczyny! Nie piszę bo jakoś czasu nie mam... WIecznie mnie w domu nie ma.. Korzystam ile mogę! Dziś np od 9 do 19 byłyśmy na polu.. piękne lato się zrobiło prawie 30st...
Ogólnie nie chce mi się wracać... zwłaszcza, że z moim się pokłóciłam i wsumie ponad tydzień nie gadamy... co najlepsze biletu powrotnego jeszcze nie mamy...planowo miało być na 9 maja ale za pewne się przedłuży mój pobyt w PL...
Pozdrawiam Was! a to moja Mala Zołza !
Ogólnie nie chce mi się wracać... zwłaszcza, że z moim się pokłóciłam i wsumie ponad tydzień nie gadamy... co najlepsze biletu powrotnego jeszcze nie mamy...planowo miało być na 9 maja ale za pewne się przedłuży mój pobyt w PL...
Pozdrawiam Was! a to moja Mala Zołza !