reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hahahah, faja dyskusja:-D
I dlatego ja jestem sceptycznie nastawiona do rozpoznawania plci na tak wczesnym etapie:-D
Po 30 tygodniu to już bedzie na 500% pewności.

Własnie dzwoniła do mnie kobietka z Kraamzorg. Zaznaczyła, ze mowie po angielsku ale i ze rozumiem holenderski:-D
Przyjdzie do mnie 24 maja o 14.00. Do tej pory to juz bedzie gotowy kącik maluszka, drugie lozeczko i nawet wózek kupiony - niech przychodzi, a co tam:-D:-D:-D

reklama
Ayni, ja chyba jednak widzę "ptaszka";-):tak: Chłopak jak nic!:-D U nas na usg było widać dość wyraźnie, tzn. ja widziałam, a mąż mówił że dla niego usg to czysta abstrakcja:-D

witam - ja juz po pracy, auto zatankowane - my spakowane chyba sie pojde drzemnac na chwile bo przez ta pogode mnie taka sennosc naszla ze myslalam ze do domu nie dojade...:szok:
Sencilla pilnuj tu publiki:-D - wladza w twoje rece hihi...

Postaram sie zagladnac tu jeszcze wieczorkiem ...i do poniedzialku laseczki!

Ayni kimkolwiek jest twoje dzieci - gratuluje ze jest zdrowe i ..niech tak zostanie!:tak:

Czesc!:-)

Ja tak na chwilke bo cala z maki jestem :-) Robimy z Kuba pierogi z mieskiem.
Moj T dostal wlasnie wiadomosc ze zalapal sie na szkolenie po ktorym dostanie zezwolenie na wjazd na plyte lotniska. Szczesliwy jak nie wiem hehe facetowi wiele do szczescia nie trzeba:-p

Anka mnie tez taka sennosc bierze, czuje sie wy-je-cha-na ! Chyba przez ta noc. Nie wiem jak ja dam rade z niemowleciem, chyba bede w dzien zasypiac razem z dzieckiem ; jeszcze ta pogoda , litosci!
Baw sie tam dobrze i nie szalej za bardzo ;p

Anetka fajnie mu tak, nie dziwie sie , ze tak sie cieszy, w Holandii kazdy papierek sie liczy
:tak:

Iguana - zgodze sie faceci o wiele mniej widza niz my ;D to chyba jakas sprawa mozgowa, bo on widzi rzeczy ktorych ja nie widze ;D

idziemy jesc, spaghetti bolognese echte italiaans !

dziewczyny wy też sie tak męczycie z brzuszkami>?? no ja to jak stara baba, co nie zrobię to dysze, a juz wejsc po schodach to musze pauzy robić bo nie wyrabiam :)

reklama
Ja odczuwam męczenie brzuszkowe od około 28 tygodnia ciąży (wcześniej tylko mnie tylko jakieś skurcze łapały, jak za szybko chodziłam) :baffled:. Z tygodnia na tydzień coraz ciężej z tym kochanym klocuszkiem. Do tego mieszkamy w starej kamienicy z mega stromymi schodami i wejście na górę to dla mnie istne zło.

Do góry