reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ayni - gratuluję :-D

Byłam w geemente i prawie zasnęłam czekając na swoją kolej :baffled:. Na szczęście pani mi szybko wpisała w system, że z M. jesteśmy małżeństwem. Powiedziała, że na przyszłość takie rzeczy powinnam zgłaszać u nich wcześniej, żeby nie czekać sto lat w kolejce. Jak zobaczyła brzucholek, to mi życzyła powodzenia :-D. Uwielbiam tutejsze urzędy :tak:.
Znowu uniknęłam ulewy :-D. Najgorsze jest to, że skończyło mi się mleko i chlebek, a nie mam siły iść już do sklepu :baffled:. Jak M. wróci, to go poślę :-D.

reklama
i chwała za to bo juz sie zastanawiałam ile tych aktów bede musiała przywieśc hehe

a własnie a jak sie zgłosi do gemeente to oni zgłaszaja wszedzie? czy musze gdzies jeszcze sama zgłaszac?? np do ubezpieczalni??

i chwała za to bo juz sie zastanawiałam ile tych aktów bede musiała przywieśc hehe

a własnie a jak sie zgłosi do gemeente to oni zgłaszaja wszedzie? czy musze gdzies jeszcze sama zgłaszac?? np do ubezpieczalni??

Oni to wpisują do systemu komputerowego. Z tego, co się orientuję, to ubezpieczalnia ma w to wgląd, więc takie rzeczy będą wiedzieli automatycznie. Stąd np. nie musiałam specjalnie przywozić do Unive papierka, że mam meldunek, tylko oni sami już to dostali z geemente.

Karola ja niby tez i wczesniej mi lataly jajeczka po usg ale juz sama nie wiem ;D mam nadzieje, ze sie do nastepnego tygodnia przekreci i wybierze jakas lepsza pozycje niz na skryciucha ;D
Jesli sie okaze na 100 % ze bedzie chlopiec, to chyba bedzie Adam. Ja chcialam Nabil ale M ma kuzynka Nabila i nie chce za bardzo.

Nana - to trzeba troche wyobraznia ruszyc . Haha ;) moze byc np ogonek albo pisiulek , u kobiety kokoszka ;)

ale jestem zmeczona wrazeniami, padam na pyszczek
:-)

reklama
Do góry