reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ayni - sorki, ale ja tam nic nie widzę:-D
Poczekaj jeszcze ten tydzien cierpliwie to sie moze upewnisz na 100%.
Ja mam jutro wizyte u położnika i podobno mam dostac termin na jeszcze jedno echo. I mam nadzieje, ze wtedy bede juz na 200% pewna ze to corcia.
Jak na razie mialam komus przerobic obrazek misia dla chlopczyka, ale brakło mi tych nici jeszcze z PL. Musze jechac do sklepu i dokupic identyczny odcien, a jak wiecie jestem bez samochodu, ktory sie "rozkraczyl" i zrobia go dopiero w sobotę.
Zaczęlam więc z nici ktore mam haftowac misia dla swojej kruszynki no i jeszcze sie wstrzymuje - czy zrobic mu spodenki różowe, czy lepiej jeszcze poczekac:-D
Wiem, dziwna jestem ale taka juz moja natura :-D

reklama
Ja tez mam zdjecia siusiaka Tomusia, patrzac na to foto nie dalo sie zaprzeczyc, ze bedzie chlopak heheheh :))))
No to Ayni gratulacje, fajnie miec pierwszego synka, ale skoro chcialas miec coreczke to jak dzidzius troche podrosnie bedziecie znowu musieli sie wziac do roboty heehehe :)))))
ps. jak mozesz to wrzuc wieksze te zdjecia, bo malo co tam widac.

Kleintje2balletjes.jpg

Tutaj troche to wieksze. Wezcie ocencie, bo ja juz chyba zglupialam sama. polozna mowi , ze raczej chlopczyk, ufff na szczescie mamy to drugie za tydzien . Ale im dluzej patrze tym mniej widze . Dzieki dames

Ayni ja tam nic nie widze, na moim ewidentnie byl siusiak i jajca, a tu jakos tak poukrywane heheehhe, za tydzien moze sie wam lepiej ustawi i wszystko bedzie widac jak na tacy :-D:-D:-D:-D

Ayni ja tez juz sama nie wiem jak patrze na te wieksze zdjecie. U nas bylo tak widac jajka i siusiaka ze nie szlo pomylic a nie wiem jak wyglada zdjecie z USG jak jest dziewczynka.:-D

Ostatnia edycja:
No ja jak dłużej się zapatrzylam to już myszkę widziałam tam. W sensie że pisie ;) jej ale poczekam ten tydzień jeszcze. Ale jak polozna powiedziała że chyba chłopiec to szkoda że nie widzieliście miny mojego. Dumny jak paw i "a nie mówiłem" haha chodził potem jak zaczarowany . Dzięki za oględziny tego Fredzla cokolwiek to jest zobaczymy za tydzień.

Anyi ja to slepa jestem,ale strzalke widze:tak::tak: i cos przed nia tez, upewnisz sie za tydz:happy2: A jakie dla chlopca..

Iskierka ja mam echo 16 maja :tak:

reklama
Do góry