Iskierka71
Fanka BB :)
Nie zaglądałam tu dziś przez kilka godzin i miałam chyba z 5 stron do przeczytania. Odpowiem swoim zwyczajem hurtem, mam nadzieję że Aniaheven mi wybaczy;-)
Robale - każdy facet to maruda
Pozdrawiam
No to witaj w klubie A co do mieszkania... Znajdziecie na pewno lepsze i przez lepszego makleraISKIERKO ja mam taka sma gr krwi.
Sencilla, a może by tak na ostry dyżur z małą podjechać w nocy??? Oczywiscie najpierw zadzwoń, jestem przekonana że by cie przyjęli. Mój syn raz dostał nagle jakiejs strasznej swędzacej wysypki i kazali od razu przyjechac na szpital.....choroba Tosi osiaga zenitu, a ja na granicy moich mozliwosci juz jestem.
Gratulacje pięknego synusia. Dobrze, że mozesz spokojnie odpocząc, to ważne.Ja wyleguje sie caly dzien w lozku, korzystam z dobrodziejstwa kraamzorg i ze j M. jest caly tydz. w domu maluszek cale dnie spi za to w nocy nie bardzo mu sie chce spac 11 godz. a on oczy ja 5 zl.
No ja zawsze i wszędzie slyszałam, że właśnie grupa 0 jest najrzadsza...Iskierka wydaje mi Sie,ze Twoja grupa krwi jest najczesciej spotykana...
Trzymam kciuki za to, żeby wam się udało znaleźć coś odpowiedniego.Jutro jedziemy ogladac 2 mieszkanka.
Ja gdzieś wyczytałam, że jak dziecko rodzi się w lecie to nie trzeba tego termoforu. Ja nie kupiłam i nie zamierzam. Zresztą u mnie jest i bez tego gorąco w mieszkaniu, a łóżeczko siłą rzeczy (z braku miejsca) będzie stało w odległości 50cm od kaloryfera...Ayni to co poslalas to taki termofor i zakup to sobie bo polozne wymagaja zeby to miec.
Jeśli będą wybory i Wilders zostanie premierem, to.... marnie to widzę - sytuacje Polaków i calej gospodarki NL....A w ogole to co myslicie o rozpadzie rzadu w Holandii ? Jak zwykle Wilders spieprzyl sprawe ;D
Robale - każdy facet to maruda
Pozdrawiam