reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Sencilla, mam nadzieję, że Twoim córeczkom lepiej.

A u mnie znowu w nocy nawrót rewolucji żołądkowych, heh. Sama nie wiem o co chodzi, bo w dzień czułam się super...i boli jakby miała nadejśc @ :szok: Teraz jak Janek zjada przed sen kaszkę to co prawda nadal budzi się w nocy, ale już tylko raz...więc jest szansza, że jednak nadciąga moja pierwsza od porodu @ !!!

A za oknami słoneczko, śliczna pogoda:-D Miłego dzionka wszystkim Mamom dzisiaj.

A wracają do upiornych zdjęć... to znalazłam przez przypadek takie dziecięce łóżeczko w necie;-)
gothic-bed-11.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Astrid ja w ciazy wlasnie nie moglam narzekac na brak ochoty, ale teraz to nawet przez sekunde nie mysle o tych sprawach a moj maz to chyba za bardzo tego nie rozumie a zmuszac sie nie bede :-D:-D
e
u nas identycznie,
Astrid, nie liczylabym na to, ze po porodzie bedziesz miala wieksze libido, hihi. Absolutnie sie nie chce :-D
ja w ciazy to nie powiem, mialam ochote na to i owo, a teraz to.. szkoda gadac :no:
Iguana, zdrowka!
MOja TOsia chyba lepiej.. ale wyglada jak ktoras z tych czaszek na tym lozeczku.. swoja droga jest koszmarne! doslownie i w przenosni..

Witam

Sencilla jak Tosia sie miewa?

Iguana faktycznie upiorne lózeczko:-D

Aniu kiedy wyjezdzacie?
my zaraz uciekamy do sasiadki na kawe i na plac zabaw..:tak:

u nas identycznie,
Astrid, nie liczylabym na to, ze po porodzie bedziesz miala wieksze libido, hihi. Absolutnie sie nie chce :-D
ja w ciazy to nie powiem, mialam ochote na to i owo, a teraz to.. szkoda gadac :no:
Iguana, zdrowka!
MOja TOsia chyba lepiej.. ale wyglada jak ktoras z tych czaszek na tym lozeczku.. swoja droga jest koszmarne! doslownie i w przenosni..

No to już współczuję mojemu Mężowi :-(. W ogóle, kiedy mniej więcej powraca @? I, jeśli się już ma ochotę na seks, to jak z zabezpieczeniem? Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, bo mi każdy gin odradzał przy lekach na tarczycę.

Astrid a chcesz karmic piersia?? jak tak to antykoncepcja hormonalna jako tako odpada. chociaz mozna brac cerazette ale roznie to z nimi bywa, niby nie wplywaja na jakosc mleka, a z drugiej strony niby wplywaja... czyli nie wiadomo.. :eek:

Astrid no to tak jak TheHague pisala albo Cerazette albo prezerwatywy. Ja okres juz dostalam niecale 2 miesiace po porodzie:-:)-((o ile to okres)

Patrze na swoj suwaczek i moj Filip ma juz 2 miesiace jak to szybko zlecialo

Anetko oj leci czas, leci, Tomek za 9 dni juz 3 miesiace bedzie mial:szok: a pamietam jak mi go na brzusiu polozyla polozna.... jakby to wczoraj bylo:tak:
ps. mi tak jakby ten 'okes' i 'plamienia' minely, nie wiem co to bylo i kiedy zas wroci :sorry2:

Astrid jak bedziesz karmic piersia to z okresem nigdy nic nie wiadomo ;) mozesz dostac dopiero po odstawieniu dziecka od piersi, a mozesz dostac odrazu :dry:

reklama
Do góry