reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Mnie dopadła wczoraj wieczorem jakaś paskudna grypa żołądkowa i męczyła mnie jeszcze troche w nocy...:baffled: A teraz czuję się jak prawdziwy zombie:eek:

Zombie.gif

Idę się położyć...potem zajrzę i podoczytuję Was Mamuśki.

reklama
Bry ,my dzis na popoludnie mamy do szkoly:tak:

Sencilla napisz o tej pompce na poród w hol ,ok?:sorry: ja tez sie chetnie dowiem o co chodzi:tak:
Ayni ja rodzilam bez , i tragedii nie bylo :happy: chodz w jednym momecie bolalo bardzo.... ale szybko przeszlo ,jak juz Michlek byl na brzuchy:tak:

Robale dobrze ,ze wam przeszlo:tak:

Iguana zdrowlka zycze:tak:

TheHague a kiedy to spotkanie?

Sencilla, ja mieszkałam z rodzicami na Woli Duchackiej (niedaleko Kurdwanowa i Piasków Nowych), a potem z narzeczonym a w późniejszym czasie mężem... w Bronowicach (bardzo blisko centrum).

To jeszcze kilka fot z wizyty na krakowskim rynku. Pogoda nam nie dopisała, ale i tak było super!:-D Mąż robi na jednej z fot za dorożkę;-)

2012-04-04 Wielkanoc 408.jpg2012-04-04 Wielkanoc 409.jpg2012-04-04 Wielkanoc 413.jpg2012-04-04 Wielkanoc 414.jpg2012-04-04 Wielkanoc 415.jpg2012-04-04 Wielkanoc 416.jpg

Co do znieczulenia to ja też miałam pompkę remifentanilową, polecam!!!:tak:

hej :0

a propo badań krwi :) czy tutaj daja na grupe krwi skierowanei obojgu rodzicom??? czy tylko przyszłej mamie a tata musi zrobic w swoim zakresie ?

madziula nie wiem...nam uwierzyli na słowo że ja mam (-) a mąż(+) ;)))

iguana kuruj się!!!

Piszę odrazu usprawiedliwieni;)) że mnie nie będzie na forum pewnie z tydzień, jak dam radę to podczytam...nie piszcie zatem nic ciekawego i nie za dużo:-)

własnie patrze na swojej karcie ciazowej od połoznej i mojemu tz wpisali taka sama grupe krwi jak moją, ciekawe dlaczego skoro ja nie wiem jaka ma :( jak bedziemy w pl to sobie zrobi badanie :)

witaj na forum rina

z tego co chyba było pisane to polska pediatra jest w hadze a nie w amsterdamie :(

nas, oczekujących mam jest o wiele wiecej tu na forum:)

na forum jest mnostwo info na rozne tematy :) takze zycze miłej lektury :) no i pogaduchy mile widziane :)

reklama
Rina, witaj na forum:-D Z tej strony tez Amsterdam. Ja chodzę tutaj do CB, takiego biura konsultacyjnego, jak każda mama...a co do polskiego pediatry, to raczej wybiorę coś w Polsce i będe go odwiedzać przy każdej wizycie w Poslce (AnnJ daj znać kogo poleca Twoja znajoma z Krakowa?).

Do góry