reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Iguana, super zdjecia!
widac , ze rodzinka szczesliwa...
ach, ja tez uwielbiam takie chwile.
a moge zapytac, gdzie mieszkalas w krakowie? ja spedzilam tam 7 lat studenckich, najpierw mieszkalam na Azorach, a pozniej zaraz obok AWF-u, najpierw w akademiku, a pozniej w "wiezyczkach".

dla kinomanow wklejam stronke festiwalu filmow dla dzieci : http://www.fantastischkinderfilmfestival.nl/
my sie wybieramy, bo wygralam w konkursie w jakiejs miejscowej gazecie dwie wejsciowki dla moich dzieci :)
hihi, ja mam szczescie w takich akcjach haha

Ostatnia edycja:
reklama
tutaj juz chyba wszyscy spia, ale zaryzykuje. Mialyscie przy porodzie ruggenprik ? czyli podany epidural ? czy da tez rade bez ?

Ayni, ja nie spie.
Pisalam juz kiedys o moim znieczuleniu, przy dwoch pierwszych nie mialam nic, teraz przy Lilce mialam i zaluje, ze wczesniej nie zapodali mi ;)
po prostu inna jakosc zycia :)
na ruggenprik bylo juz u mnie za pozno, ale dali mi pompke jakas tam fentylowa, nie wiem, jak sie nazywala :)
super super!

powiem wam, ze jak ja ogladam jak sie wklada ta rurke w plecy to sie chyba tego bardziej boje.
A w Holandii rozumiem, ze jest to za darmo ? I Sencilla, czy faktycznie nie czujesz skurczy ? Co tak naprawde czujesz? Bo czytam , ze to blokuje odczuwanie bolu , ale chyba czujesz ta czesc ciala czy tak jak u dentysty , ze ni chuu nie czujesz szczeki ? :D wiem , ze to smiesznie brzmi, ale jakos nie moge sobie tego wyobrazic. I kiedy sie podaje takie znieczulenie ? Czyli jak na ruggenprik jest za pozno, tzn ze jeszcze cos tam mozna dostac ? A co to jest ta pompka ? :o jeeju ale jazda! ja slyszalam ze epidural opoznia akcje porodowa , prawda to ?

The Hague - a kiedy najgorszy moment ? I czy mialas takie momenty, ze czulas, ze nie dasz rady, czy tez wiedzialas, ze boli, ale dasz rade ?

Ayni, z checia Ci jutro wszystko opisze ;)
ok?
bo bys juz dzis miala zle sny ;) o rurce wielkosci odplywu kanalizacyjnego wsadzanego na chama przez zlowrogiego anestezjologa :szok::szok::-D

reklama
Do góry