reklama
anetka880
Fanka BB :)
Ayni mi sie wydaje ze daliscie ok 150 euro skoro sie tak cieszysz. A wozek bardzo fajny
Sencilla na ja spotkanko jak najbardziej chetna a ty jestes z Hoorn? Bylam tam kiedys bardzo ladnie tam jest i nie daleko ode mnie z 40 min
Madziula ja jak bylam w pierwszej ciazy to chcialm znac plec ale lekarz mi nie powiedzial do konca (stwirdzil z tylko odplatnie udziela takich informacji) ale od poczatku mowilam ze w brzuszku jest Kubus bo bardzo chcilam chlopca, a teraz mielismy tylko imie dla chlopca i tez od poczatku mowilam Filip mimo ze liczylam na dziewczynke:-)Teraz nie umime sobie wyobrazic ze zamiast Filipka moglaby byc dziewczynka,a dowiedzilam sie w 20 tyg ze to chlopczyk.
Sencilla na ja spotkanko jak najbardziej chetna a ty jestes z Hoorn? Bylam tam kiedys bardzo ladnie tam jest i nie daleko ode mnie z 40 min
Madziula ja jak bylam w pierwszej ciazy to chcialm znac plec ale lekarz mi nie powiedzial do konca (stwirdzil z tylko odplatnie udziela takich informacji) ale od poczatku mowilam ze w brzuszku jest Kubus bo bardzo chcilam chlopca, a teraz mielismy tylko imie dla chlopca i tez od poczatku mowilam Filip mimo ze liczylam na dziewczynke:-)Teraz nie umime sobie wyobrazic ze zamiast Filipka moglaby byc dziewczynka,a dowiedzilam sie w 20 tyg ze to chlopczyk.
Iskierka71
Imie ciągle nieznane, bo mamy kilka typów a dzieci wciąż szukają takiego, które będzie pasowaćIskierka fajna psinka a a jak ma na imię?Robale przynajmniej będziesz na bieżąco informowana co słychać u Twojego synka
No mnie lekarz-położnik nie mówił o powodach dla których miałby mnie skierowac na dodatkowe USG, ale ja myslę ze to z powodu wieku (40l)Iskierka , połozna powiedziała mi ze jesli chce sie usg w 30 tc to musi byc jakis powod ale jesli go nie ma a one sa miłe to moga go wymyslic
Właśnie, że ja oaobiście na swoim USG to niewiele widzę, ale pielęgniarka twierdzi że meisjeISKIERKO no ja musialam uwiezyc w usg ,bo bylo poprostu widac ze to pisiorek i jajeczka.No nie mozna tego pomylicpsinka urosla od kiedy ja widzialam na zdjeciu i Ty tez ISKIERKO:-)
Nana, urosłam oj, urosłam Niemal codziennie wydaje mi się że jestem szersza w obwodzie
Mieszkanko bardzo mi się podoba i nie uważam że jest małe - 75m2 dla 3 oswób to w sam raz. Ja mam tylko 64m2 a niedługo będzie nas piątka....Interhouse Sassenheim: detail
wklejam wam stronke o mieszkaniu ktore ogladalismy ale tylko z zewnatrz.To jest troche jak bungalow no ale jest maly ogrodek ,niestety tuz przy drodze .Dotego to mieszkanie jest na totalnym zadupiu.Marketu tam nie ma tylko SPAR ale pod takim ogromnym namiotem.No i jak dla nas to drogo i nawet dofinansowanie do mieszkania sie nie nalezy no a teraz mamy.Sama nie wiem co robic.
Inna sprawa to czynsz i borg - osobiście też by mnie na niego nie było stać i oglądając takie lokum rozchorowałabym się z żalu....
Właśnie oglądamy z dziećmi NOS o tych pociągach....
Ja dziś mimo tego ze niemal nic nie zrobilam to musialam sie na 2 h położyc, tak mnie bolał cały dół brzucha. Na szczęście mała rusza się niemal bez przerwy więc chyba to nic poważnego.
A tak śpi nasz pupilek:
Ej myslalam ze sie wiecej osob wypowie i kazdy pozgaduje , a tu dupa. Juz zdazylam maila do mamy wyslac i sie pochwalic. Wozior kupilismy za uwaga !!! 50 chytrusow!!! 30 za wozek i 20 za fotelik jeszcze facet nam to wszystko przywiozl bo to z wioski obok . a wozek w naprawde swietnym stanie, bardzo zadbany, teraz juz jestem 100 % przekonana ze szkoda by mi bylo wydac 400 ile tam nowy kosztuje, skoro moge miec za 50 !
Co do imienia do u nas jeszcze nie wiadomo, czekamy jeszcze 4 dni aby dowiedziec sie jaka plec tak siedzi w srodku, pewnie wtedy bedzie nam latwiej wybrac, chociaz dla meisje mam juz swoj typ, a w sumie nawet 2 . Yasmine albo Maissa . Gorzej z chlopcem... Mam swoje typy ale M nosem kreci. Bede musiala go jakos przekupic haha.
co wy na to ?
Co do imienia do u nas jeszcze nie wiadomo, czekamy jeszcze 4 dni aby dowiedziec sie jaka plec tak siedzi w srodku, pewnie wtedy bedzie nam latwiej wybrac, chociaz dla meisje mam juz swoj typ, a w sumie nawet 2 . Yasmine albo Maissa . Gorzej z chlopcem... Mam swoje typy ale M nosem kreci. Bede musiala go jakos przekupic haha.
co wy na to ?
Iguana_
Sencilla, nie dmuchany przewijak, tylko taka mata do przewijania, mięciutka dwuwarstwowa, na dole gumowana....przewijam teraz synalka na łóżku, bo już mi się nie mieści na normalnym przewijaku, a w dodatku tak się rusza i przewraca, że mam obawy na komodzie go przewijać. Coś takiego, tylko ja mam kolor beżowy:
http://img.szafka.pl/ubrania/1/000480941/1307524694/mata-do-przewijania.jpg
Też właśnie przeczytałam o tej katastrofie w Amsterdamie, rety!
http://img.szafka.pl/ubrania/1/000480941/1307524694/mata-do-przewijania.jpg
Też właśnie przeczytałam o tej katastrofie w Amsterdamie, rety!
Ayni,
imiona bardzo ladne, Yasmine mi sie chyba bardziej podoba. Zauwazylam, ze tu w holandii duzo arabskich dziewczynek nosi wlasnie to imie..
Mnie oczywiscie z arabskich tez bardzo Lilah sie podoba.. ;-)
Anetko, tak, ja jestem z Hoorn i tez uwazam, ze to piekne miasto...mieszkalam wczesniej jeszcze w Haarlem, w Rijswijk i we Vlaardingen kolo Rotterdamu i nigdzie nie bylo mi tak dobrze, jak tu..
a Ty jestes zmotoryzowana? jesli tak, to zapraszam ;-)
Iskierka, to wlasnie, jesli chodzi o to mieszkanie, to mi chodzilo raczej o cene w stosunku do metrazu.. Metraz na 3 osoby jak najbardziej jest ok. ale 800 euro za 74 metry to juz chyba nie jest ok..
imiona bardzo ladne, Yasmine mi sie chyba bardziej podoba. Zauwazylam, ze tu w holandii duzo arabskich dziewczynek nosi wlasnie to imie..
Mnie oczywiscie z arabskich tez bardzo Lilah sie podoba.. ;-)
Anetko, tak, ja jestem z Hoorn i tez uwazam, ze to piekne miasto...mieszkalam wczesniej jeszcze w Haarlem, w Rijswijk i we Vlaardingen kolo Rotterdamu i nigdzie nie bylo mi tak dobrze, jak tu..
a Ty jestes zmotoryzowana? jesli tak, to zapraszam ;-)
Iskierka, to wlasnie, jesli chodzi o to mieszkanie, to mi chodzilo raczej o cene w stosunku do metrazu.. Metraz na 3 osoby jak najbardziej jest ok. ale 800 euro za 74 metry to juz chyba nie jest ok..
Iskierka71
U mnie niestety dalsze podróże nie wchodzą w rachubę. Sama nie pojadę, a mąż niechętnie jeździ na babskie spotkania.NO i zero reakcji od milych pan na zapodaną przeze mnie propozyszyn wspolnego spotkania?
Co innego wczoraj - wiedzieliśmy ze spotkamy się z parą (Robalek z mężem) i kazde będzie miało kogoś do pogadania.
A i tak obawiałam się tej trasy - prawioe 100km, a moja malutka jakoś nie lubi jeździź samochodem. Przyp;uszczam, ze wynika to z faktu, że tylko ja jestem kierowcą i niezbyt moge sie wygodnie usadowic za kierownicą.....
Ayni - wózek fajny i naprawdę tani. ja jednak pozostanę przy nowym, szczególnie ze ma to byc prezent od dziadka i babci
Jeśli chodzi o imie - szczerze wam powiem ze jestem pelna obaw, bo jesli chodzi o dziewczynkę to zgodnie stanęło na Olivia Anna. Natomiast jeśli będziemy mieli pecha i okaze sie za 2-3 tygodnie że jednak będzie chłopczyk to.... będzie nie lada problem
Iguana_
reklama