reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

hej...

U ns pada i pada... brrrrr...nie nawidze takiej pogody:baffled:
Sencilla twoje najmlodsze latolosle to prawdziwe cudenko i juz widac jak jest podobna do siostrzyczki..:-)
Co do makreli to moj M soli kilka godzin przed smazeniem, panieruje tylko w mace - smazy na masle na wolnym ogniu a z tego masla robi sosik /smietanka,koperek i sok z cytryny/ Pycha!:tak:

Gosiu wracaj szybko do sil... piekne imie wybraliscie ;-) - mnie osobiscie tez bardzo sie podoba...

a ja po poludniu ucielam sobie 3 godzinna drzemke z najmlodszym synkiem... ale pogode mamay taka ze nadal marze o moim lozku:-D:-D:-D
paaa....

reklama
Witam wieczorowa pora :-)

U nas dzisiaj ladna pogoda, wiec zaliczylismy spacerek.

Ayni ja mialam USG w 30 tyg bez zadnych wskazan a pozniej mialam jeszcze w 36 tyg bo na tym wczesniejszym okazalo se ze dzidzia ma zla pozycje.
Sencilla ​twoja mala smieje sie tak jak moj Fifi i ten jezyczek sliczne zdjecia

dziekuje wszystkim za mile slowa. No i chlebus wyszedl piekny i pyszny, oczywiscie nie omieszkam wstawic zdjec dumnych corek z chlebem orkiszowym haha. robi sie go doslownie w piec minut, polecam! :)
Iguana, a ten przewijak to jest dmuchany? bo ja mam chyba taki sam, ale wlasnie dmuchany, z ikei.
a ten kubek to jest do nauki samodzielnego picia ze szklanki, tak?
Nana, zaraz obejrze filmik.
daj jakies zdjecia przystojniaka Tymka!

Iguana, tak, w polsce sa piekne rzecyz dla dzieci.. a jaki wybor! szkoda, ze ludzie na to wszystko pieniedzy nie maja.. choc jak patrze na dzieci w polsce, to sa przepieknie ubrane. tutaj mozna powiedziec, ze kroluja kolory ziemi, haha, a w polsce to jak wybieg mody na placu zabaw :)

jeju, wlasnie przeczytalam:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zderzenie-dwoch-pociagow-w-holandii,1,5111185,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
jestem taka podniecona, ze juz zapomnialam co mam napisac :D

Nana19 , no nawet niezle to wyglada w srodku, ale jak sama zauwazylas, w dupie to troche jest i nie wiem jak tam wam bedzie w zimie, niby murowany, ale nigdy nie wiadomo , fajnie ze jest kominek, ale naprawde drogo. Ja bym to brala jakby bylo za 700 z oplatami, a tak to dobijecie do tysiaca albo ponad a w zime nie wiadomo jak to trzeba bedzie grzac. poza tym policz sobie kaucje pewnie drugie 800 , nie wiem czy to bezposrednio od wlasciciela, czy tez przez maklera, makler moze sobie tez prowizje doliczyc czyli moze byc nawet 3 x 800 na poczatek . poszukajcie jeszcze troche.

Sencilla ty preciosa ! Ladny ten Twoj Joolz oraz jego pasazer!

A ja wam powiem, ze sie nie mylilam i mi dzis M przyniosl maszyne do szycia Singer ! jeeej bardzo sie ucieszylam, ale to byl dopiero poczatek. Zakupilismy dzis wozek dla dzidzi mutsy
mutsaerts trans4mer wraz z fotelikiem, voetenzakiem , folia i innymi gadzetami ... juz wam wstawiam zdjecie a wy zgadujecie za ile :D haha taka zabawa

2012-04-21 20.22.53.jpg2012-04-21 20.23.19.jpg
Juz sprawdzilismy go we wszystkich mozliwych konfiguracjach, spacerowka, z maxi cosi i gondola, fajnie sie sklada i prowadzi , jeeej alez jestesmy podnieceni do granic mozliwosci, a wy panie teraz zgadujta ile dalismy za woz! ;-)

Załączniki

• 2012-04-21 20.23.19.jpg
    2012-04-21 20.23.19.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 2012-04-21 20.22.53.jpg
    2012-04-21 20.22.53.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 34
Ayni, to żeś nam zapodala! hmm.. 200? ale to tweedehands, mniemam? (preciosa maravillosa)

PS. NO i zero reakcji od milych pan na zapodaną przeze mnie propozyszyn wspolnego spotkania?

Sencilla :)

ja to zanim sie dowiedziałam jaka bedzie płeć to mielismy juz wspolnie wybrane imiona i dla chłopca i dla dziewczynki :)
tez czekam czy inne mamusie przy nadziei sie wypowiedzą :) nie lubie być pierwsza :)

a co do spotkania to ja tam zawsze chetna byleby nie trzeba było daleko jechac, ale Hoorn to widze prawie drugi koniec :(:(

reklama
Do góry