reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Masakra, najpierw w Polsce sie zderzyly pociagi, teraz w Holandii :(

Sencilla ja bardzo chetnie, ale nie mam prawka, a pociagiem z maluchem jechac, to nie za bardzo, jakby mial pol roczku to moze bym sie zdecydowala ;-)

Ayni fajny wozek, ale nie jestem przekonana do trojkolowcow.. jakos takie nie za stabilne mi sie wydaja. no i pisz ide dalas, obstawiam 120-150e.

Iskierka suuper piesek, takie malenstwo.. tez bym chciala pieska, ale mi facet nie pozwala, bo mowi ze musialby sie nim zajmowac :laugh2: a Ty jaka juz grubiutka hihihi :) dobrze, ze to TYLKO ciaza, i za pare miesiecy juz bedziesz o wiele wiele mniejsza :)

nana19 pokaz fotke synka, chetnie zobacze:tak:

Tak w ogole dzis stanelam na wage, i... co widzialam????? Jeszcze kilogram mniej i bede wazyc tyle co przed ciaza, JUPI!!!! moze uda mi sie stracic jeszcze pare kg :sorry::sorry::sorry: ale co najlepsze, to sie wcale nie odchudzam hehehe, zdarza mi sie zjesc czekolade i inne slodycze, wieczorami tez sie najadam czasami do pelnego brzucha :p hihi, no ale jak waga w dol leci, to nie ma co sobie wyrzeczen robic :happy:

Ahhhhh... no i zapomnialabym!!!

Gosiu gratulacje z okazji urodzin synka Thijsa :happy: Na szczescie wszystko jest dobrze, chlopczyk duuuzy, nic tylko sie cieszyc i zyczyc wam szybciutkiego powrotu do domciu (wyczytalam ze macie juz wracac w poniedzialek, super!!!!)

reklama
Iguana, to z asortymentu Twojego Janka?:szok::szok::-D

Niestety nie, a szkoda ;-) :-D hehe Janek ma takiego pecha, że i jego Mama i Tato lubią mrrroczne klimaty... muzycznie, filmowo, książkowo i czasem też modowo:tak:...więc przerąbane ma już na wstępie:-D

A tutaj wózek, z podobnej stylistyki:-)

gotycki-wozek-dla-malego-mroka.jpg

hehehe no wlasnie teraz doczytalam, bo swoj post pisalam z 20 minut, bo w miedzy czasie na skypie gadalam z mama, a pozniej z siostra bo z facetem chcieli dzisiaj pociagiem jechac do Rotterdamu, dobrze ze nie do Amsterdamu:szok: no ale i tak wszystko wyszlo git, bo pojechali z nami autem :confused2: uf..

TheHague pisalas ze nie spisz w nocy. Twoj Tomcio nie chce spac czy ma kolki? Ja niestety nie wiem co to nieprzespane noce (narazie) ale wspolczuje.
Ja mam podobnie z tymi kilogramami mam juz mam 2.5 mniej niz przed zajsciem w ciaze a jem jak szalona i to slodycze w ogromnych ilosciach ale nie ma co sie ograniczac jak waga idzie w dol. Moj cel to jeszcze 8 zrzucic i bede barzo szczesliwa. Szkoda ze rozstepy nie znikna :-(
Sencilla ja jestem zmotoryzowana i musimy kiedys pomyslec o spotkaniu. Ja mieszzkam w Beverwijku to jest jakies 7 km od Haarlem uwielbiam te miasto rowniez. Mam w planach kupic sobie jakies male autko tylko dla mnie to wtedy mozemy sie umowic bo nie lubie nasza kobylka jezdzic.

ANetka, jak ja Ci zazdroszcze przespanych nocy.. :tak: Nie przespalam nocki chyba od kilku lat haha
Zapraszam Cie serdecznie. Rzeczywiscie, Haarlem to tez bardzo piekne miasto!

anetko nie ma kolek, w sumie budzi sie bo.. albo mu sie cos przysni i sie wtedy rozkrzykuje bardzo hehe, albo chce jesc, albo mu smok wypadnie z buzki, albo sobie postękuje przez sen a ja mam go tak blisko, ze slysze prawie kazdy jego oddech :p pare razy mialam takie nocki, ze spal cale (tzn od 22 do 5:30 rano). w tym tygodniu troche szaleje heheh :)

Sencilla wlasnie sprawdzilam i mam do ciebie 52 km.
TheHague moj Filip to jest taki ze dopoki my nie pojdziemy spac to sam tez nie pojdzie teraz tez jeszcze "biega" a w nocy spi moze dlatego ze go przytulam i czuje sie bezpiecznie.
Kiedys juz poruszalam temat smoczka ale zaczynam sie zastanwiac czy nie sprawic Filipowi bo wsadza cale raczki do buzi. Na zabki chyba za wczesnie.

reklama
Anetka, moja Lileczka ma smoczka czasami, bo wlasnie nie chcialam, aby sobie lapki wsadzala, a-jak to tu mowia-ma duze "zuigbehoefte", czyli potrzebe ssania, wiec czasami ma smokulca.
moja Tosia w ogole nie miala smoczka, nawet jej nie kupilam, po prostu takiej potrzeby nie miala, a MArys miala kilka miesiecy, ale tylko do spania. Kazde dziecko inne :tak:
Fajnie, ze tak blisko mamy do siebie, nasze dzieci sa prawie w identycznym wieku, mysle, ze poki co to KUba z Marysia i Tosia fajnie sie beda bawic :)
czy Twoj syn ma srody wolne ze szkoly? bo moja Marys tak, moglabys moze w jakas srode przyjechac?
napisze Ci na priva moj adres, to sobie dokladnie km sprawdzisz :)

Do góry