Doskonale rozumiem, jakbysmy mieli sponsorow to czemu nie, ale my mamy oboje taka nature skner, po prostu porownujemy mozliwosci i w zaoszczedzone pieniadze na wozku beda np na bilety do Polszy a juz te 50 z dowozem pod sam dom to nawet sie nie zastanawialam. Ladne imiona, widze od poczatku, ze jestes nieufna co do usg, ale mysle, ze bedzie jak przepowiadaja. U mnie na wrzesniowkach to poniektore wiedzialy juz w 13-tyg i 95 % z nich nic sie nie zmienilo.Ayni - wózek fajny i naprawdę tani. ja jednak pozostanę przy nowym, szczególnie ze ma to byc prezent od dziadka i babci
Jeśli chodzi o imie - szczerze wam powiem ze jestem pelna obaw, bo jesli chodzi o dziewczynkę to zgodnie stanęło na Olivia Anna. Natomiast jeśli będziemy mieli pecha i okaze sie za 2-3 tygodnie że jednak będzie chłopczyk to.... będzie nie lada problem
On ma 4 kola, tylko te z przodu blisko siebie. Na szczescie sa dosc duze i wydaje sie dosc stabilnie, ale nie mam niestety czego przewiesc jeszcze, powiem Ci za pare miesiecy, jak pakunek z brzucha przeloze do wozka Podoba mi sie za to zwrotnosc kol , myk i juz w prawo. No i gratuluje zgubionych kg! Oj ja tez bym tak chciala. Ale z tego co pamietam, to odciagalas pokarm z piersi, podobno to jakos przyspiesza wydalanie tluszczu, bo w mleku wlasnie sie on znajduje, aby dziecko szybko roslo . a moge spytac ile przytylas w czasie ciazy ? bo ja jestem w polowie i juz 5Ayni fajny wozek, ale nie jestem przekonana do trojkolowcow.. jakos takie nie za stabilne mi sie wydaja. no i pisz ide dalas, obstawiam 120-150e.
Tak w ogole dzis stanelam na wage, i... co widzialam????? Jeszcze kilogram mniej i bede wazyc tyle co przed ciaza, JUPI!!!! moze uda mi sie stracic jeszcze pare kg
Shukran moj notariuszu a Lilah tez wpisalam na kartke hihi mamy podobny gust, ale Peanutowi jakos wpadlo w ucho Yasmine i mi w sumie tez. Brzmi tak bardziej miedzynarodowo , Jasmina w PL , Jasmijn w NL, Yasmine in general. takze 3maj kciuki za meisje! bo inaczej bedzie problemTheHague, Ayni juz napisala cene wozka.. 50 eu.
Wow, podziwiam, bardzo szybko a Fifi dopiero co sie urodzil a moge Cie rowniez wypytac ile przytylas w czasie ciazy i ile po porodzie bezposrednio ubywa ? Cwiczylas cos ? Czy maly cie tylko wysysa ?TheHague pisalas ze nie spisz w nocy. Twoj Tomcio nie chce spac czy ma kolki? Ja niestety nie wiem co to nieprzespane noce (narazie) ale wspolczuje.
Ja mam podobnie z tymi kilogramami mam juz mam 2.5 mniej niz przed zajsciem w ciaze a jem jak szalona i to slodycze w ogromnych ilosciach ale nie ma co sie ograniczac jak waga idzie w dol. Moj cel to jeszcze 8 zrzucic i bede barzo szczesliwa. .