AnnaJ007
Fanka BB :)
iskierko wiele rzeczy może czlowieka urazić i się o tym dyskutuje.Nie chodzi mi oczywiście żeby Ci ę zmuszać do rozmowy na ten temat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje obrotnego meza, w Holandii prawie wszystko mozna, jesli sie chce. Twoj maz jest tego swietnym przykladem.Robale jak ja Cię rozumiem Mój mąz mieszkał w takim mieszkaniu: salon kuchnia i kibelek na dole na piętrze prysznic plus 3 sypialnie i strych niby pokój plus pralnia I tu potrafili upchnąć po na piętrze 8osób plus w pralni 2 plus w tym pokiju na strychu (tam spał mój z bratem) i ja do niego przyjeżdzałam Z DZIEĆMI Jak męza brat poszedł spac do pralni to kiedyż przyjechałam z dziećmi i meszkaliśmy tak ok 3msc aż dostaliśmy socjalne ale wtedy hol mi zbrzydła i je nie wzieliśmy Uciekłam do PL Mąż został,poszedł na kurs języka Zmienił pracę już nie przez agencję Potem znalazł drugą Przez 3lata pracował od 3do20 plus soboty W zeszłym roku dostaliśmy kredyt na dom i wtedy tu przyjechałam Teraz ma jedną pracę (chociaz mówi że za dużo wolnego i coś by dorobił) plus rozlicza podatki, załatwia rodzinne itp Takie dodatkowe pieniądze(całkiem niezłe)
My mowimy tak na bol karku tak jak zle spisz myslalam ze wiesz bo Czesi z ktorymi pracuje tez tak na to mowia :-)
Aniu mi wszystko dzisiaj chodzi idealnie.
Oj chyba powoli zaczynam rozumiec o co chodzi w tym dalszym etapie ciazy. Kochana nie martw sie i rob sobie wszuszystko powolutku. Ja wczesniej potrafilam caly dom obleciec w 3 godzinki a teraz czasem w 3 dni, nie wspomne juz o tym, ze przez ciaze stracilam wene do gotowania wiec nie zawsze to robie.Przez tą pogodę nic mi się nie chce . Sprzątać raczej będę jutro albo rozbiję to na jutro i pojutrze. Nie mam nawet siły zebrać myśli, więc tylko czytam, co piszecie.
LOL. Anna ale to nie jest filmik dla Ciebie zrobiony specjalnie na potrzeby przekonania Cie jak sie powinno traktowac kobiety. Khalid Yasin kieruje swoje slowa do muzulmanow bo w dosc szybkim tempie zycia czesto mozna zapomniec przeslanie swojej religii. Dla wielu np mlodych chlopcow jego nauki beda drogowskazem a on autorytetem. Nie kazdy moze ma czas codziennie czytac Koran, ale np w czasie mobilnego internetu w drodze do pracy mozna posluchac przeslania Koranu w 4 minuty na dowolnie wybrany temat.Też zalogowałam się bez problemu...
Ayni obejrzałam filmik i stwierdzam po co ta cała gadka(przemówienie) jak kobiety są tak dobrze traktowane w krajach arabskich?No ale rozumiem równiez że po pierwsze różne ludzie mają charaktery a po drugie nie każdy muzełumanin przestrzega wszystkiego co wKoranie napisane.
idą czy leżą i schną???Wiem że pytanie głupie ale tak z praktycznego punktu widzenia...Ayni wiesz może?I jeszcze jedno bo wiem że są różne kolory chust na głowę-czy konkretny kolor coś oznacza?Czy można kiedy się chce jaką się chce zakładac?