Robale
Fanka BB :)
no ludzie już wiedzą co i jak, M coś ma żal do mnie że za ostro, oni sami mają jakiegoś dąsa, ale mam to gdzieś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SORRY, ale gdzie ? Poczytaj o obrzezaniu dziewczynek w interncie, zanim sie na jakis temat "fachowo" wypowiesz. Ja wiem, ze ty lubisz dramat, ale wypowiadaj sie juz moze na tematy o ktorych masz pojecie. To jest tradycja w krajach gleboko afrykanskich typu Somalia, i nie ma nic wspolnego z religia, to raczej tradycje plemienne, w krajach, gdzie ludzie zyja w lepiankach. W islamie obrzeza sie chlopcow, nie dziewczynki!!!! W tunezji sie nie obrzeza dziewczynek !!Nie wiedziaals o tym?Robia to ,moze w Tynezji mniej ale tez.To jest tak okrutne ,ze czuje obrzydzenie do nich za to.
A tam, mężowi przejdzie, nie przejmuj się. Ja wiem z doświadczenia, że jak ludzie przyjeżdzają "na domek" to myślą, że wszystko tam jest wspólne i czesto nie pytają czy mogą coś wziąść, bo nie pomyślą, że ktos mógł sobie coś kupić.no ludzie już wiedzą co i jak, M coś ma żal do mnie że za ostro, oni sami mają jakiegoś dąsa, ale mam to gdzieś