reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam :-)

Widze ze dzialo sie na forum wczoraj musialm az 3 strony nadrobic.
Ja chcialam napisac tylko tyle ze mnie przerazil widok kobiet w Egipcie ktore przy temperaturze 40 stopni byly od stop do glowy ubrane w czarne "szaty" lacznie z rekawiczkami i bylo widac tylko oczy chociaz nie zawsze bo czasem mialy tez okulary i tak samo ubrane kobitki w tych szatach wchodzily do wody dla mnie to bylo bardzo dziwne.

reklama
czesc
kiedy ta pogoda się poprawi Zimno i deszczowo We wtorek jedziemy do znajomych do Szwajcarii i zabierająnas na wycieczkę do Zermatt-patrzę w pogodę a tam snieg:szok: Dobrze ze jedziemy autem to zapakuje wszystkie ciuchy od letnich po zimowe

Robale jak ja Cię rozumiem Mój mąz mieszkał w takim mieszkaniu: salon kuchnia i kibelek na dole na piętrze prysznic plus 3 sypialnie i strych niby pokój plus pralnia I tu potrafili upchnąć po na piętrze 8osób plus w pralni 2 plus w tym pokiju na strychu (tam spał mój z bratem) i ja do niego przyjeżdzałam Z DZIEĆMI Jak męza brat poszedł spac do pralni to kiedyż przyjechałam z dziećmi i meszkaliśmy tak ok 3msc aż dostaliśmy socjalne ale wtedy hol mi zbrzydła i je nie wzieliśmy Uciekłam do PL Mąż został,poszedł na kurs języka Zmienił pracę już nie przez agencję Potem znalazł drugą Przez 3lata pracował od 3do20 plus soboty W zeszłym roku dostaliśmy kredyt na dom i wtedy tu przyjechałam Teraz ma jedną pracę (chociaz mówi że za dużo wolnego i coś by dorobił:szok:) plus rozlicza podatki, załatwia rodzinne itp Takie dodatkowe pieniądze(całkiem niezłe:-p)

Sencilla u mnie lepiej tzn juz od tygodnia boli mnie gardlo i mam migdalki powiekszone ale tak sie zastanawiam czy to nie przez moja alergie a w kark to weszla mi chyba "heksa" (chyba wiesz co to bo zauwazylam ze czesi tez tak mowia:-))

My siedzimy z Filipem i sie nudzimy pogoda okropna boje sie wychodzic na spacer bo pada deszcz co jakis czas. Ide ogarnac mieszkanie chociaz tez mi sie nie chce:-D:-D:-D

Anetka,pogoda u nas tez fatalna..a ja dzis mam pleinwacht,czyli pilnowanie dzieci w szkole.musze isc z mlodsza dwojka,bo nie mam ich z kim zostawic..nic,damy rade :) a heksa to nie wiem,co to...kojarzy mi sie z heks,czyli czarownica,ale to po holendersku...

hej.. a u nas slonko jeszcze swieci zaraz babcie ida na spacerek z Victroem zebym sie mogla pouczyc...:tak:
a ja przez pol godzinki nie moglam sie zalogowac do forum - dziwne nie? tez tak mialyscie?:eek::cool:

Też zalogowałam się bez problemu...

Ayni obejrzałam filmik i stwierdzam po co ta cała gadka(przemówienie) jak kobiety są tak dobrze traktowane w krajach arabskich?No ale rozumiem równiez że po pierwsze różne ludzie mają charaktery a po drugie nie każdy muzełumanin przestrzega wszystkiego co wKoranie napisane.

Anetka podobno są takie specjalne stroje kąpielowe zakrywające ciało...ale może tam jeszcze nie dotarły albo to jest nie na mijscu ich używanie...albo(sorki za głupi żart) pranie dziewczyny chciały zrobić....
Ale jeszcze mam pytanie odnośnie tego...wchodzą do wody w tym stroju a później wychodzą i co?Takie mokre idą czy leżą i schną???Wiem że pytanie głupie ale tak z praktycznego punktu widzenia:dry:...Ayni wiesz może?I jeszcze jedno bo wiem że są różne kolory chust na głowę-czy konkretny kolor coś oznacza?Czy można kiedy się chce jaką się chce zakładac?

reklama
Witam serdecznie.
U mnie forum działa bez problemu, ale ja jak zwykle dzisiaj dłuuuugo spałam :-D
Dziewczyny, ja się nie mieszam w waszą dyskusję. Różnice międzykulturowe sa tak ogromne ze nieraz często bardzo trudno nam to zrozumieć. Często nawet nasze niewinne żarty mogą kogos nieświadomie urazić czy obrazić. Więc ja pozostaje neutralna:-D
Idę sobie zrobic kawę i pomysleć o obiedzie.
Będę później, papapapapa;-)

Do góry