reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
A ja miałam sie pochwalić - ale oczywiscie zapomniałam - że udały mi się dziś zakupy w LIDL-u:-D Kupiłam dwa śpiworki w rozmiarze 70cm - żółty i różowy (mam nadzieję, że pleć dziecka mi sie już nie zmieni:-D Do tego kupiłam sobie tunikę (marszczoną gumkami na wysokości biustu i ciązowe spodnie. Niestety spodnie będę musiała odnieść, bo są niewymiarowe jak dla mnie:-D W tyłku są idealne, ale ten wpecjalny wszywany pas na brzuch zakrywa mi całe cycki i nogawki sa za długie o jakieś 5cm:-D Mniejszych nie weznę, bo mi sie cztery litery wraz z brzuszkiem nie zmieszczą :-)

No to super że większość zakupów udana.

Ja też zapomniała napisać że dziś na parkingu w sklepie(znaczy przed sklepem) facet chciał mnie wrobić że mu auto porysowałam drzwiami od mojego auta. Dobrze że ja w kaszę sobie nie dam dmuchać...i otworzyłam delikatnie drzwi i powiedziałam że jakbym porysowała to w innym miejscu był by uszkodzony.
A swoją drogą pewnie bym nie wybrnęła jakby idealnie rysa do miejsca pasowała:baffled:...

Zmykaj ANia zmykaj!my tu za ten czas cos naprodukujemy ;) mialam bezsenna nocke,wiec zombie ze mnie dzis,ale co tam,na wybieg nie ide ;)

Cześć dziewczyny.
Ja też dziś już na chodzie, ale tak w cudzysłowiu...
Wczoraj długo wierciłam sie w nocy, n ie umialam się ułożyć wygodnie do spania i o 2.00 jeszcze nie spałam....
Dzisiaj o 6.00 wstałam zrobić mężowi śniadanie do pracy i chociaż byłam bardzo śpiaca i poszłam się położyc, to do samej 8.00 wierciłam się jak bąk.
Byłam taka głodna, że nijak nie mogłam się zdrzemnąć. A jak wstałam zrobic sobie śniadanie to i od razu przywlokłam laptopa do łożka....
Może jak zombie nie wyglądam, ale i tak czuje sie jakoś dziwnie.....

reklama
Do góry