widze, ze komodka na topie. Ja kupilam w Ikea, taka biala, i polecam! wszystko mi sie na niej miesci(ciuszki), plus dziecko haha, w srodku. I wysokosc tej srodkowej czesci na przewijak tez fajna, nie musze sie schylac, a to dla mnie wazne ze wzgledu na moje 180 cm wzrostu.
reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
No ja mówiłam raczej o teściowej. Ale powiem szczerze, że miałam tu mamę przez 3 miesiące i.... wystarczyIskierka moja mama dziecka mi nie zepsuje, znam ja juz tyle lat, ze smialo moge jej wnuczka powierzyc
Ja mam 40, ona ma 64 i sie nijak nie dogadujemy. Zresztą nigdy sie niedogadywałyśmy, więc nic nowego
W dziale pyjamas są TAKIE śpiochy-piżamki, a mnie chodzi o cos TAKIEGO (mogą być nawet bez zapinania w kroku). To są właśnie takie typowe, zn ane mi z Polski śpioszki dla baby. Tego tutaj nie widziałam....A jesli chodzi o spioszki, to ja tez nie mam pojecia, chyba baby pak, ale babypak to rowniez moze byc kombinezon i doslownie wszystko, ale na tym baby walcu D) widzialam ze takie bawelniane spioszki sa w dziale pyjamas.
Robale
Fanka BB :)
bry
dzien doberek - my mielismy pobudke o 5.00 rano bo moja mama przyjechalajupi...oczywiscie wszystkie dzieciaki jak tylko wstaly wpakowaly sie do jej wyrka i ..tam ja przeslu****a!;-)
milego dnia
p.s. ja mam taka gasthouder ze ..sama bym sie do niej oddala hihi...Karina tam byla i Erni dwa lata/zanim skonczyli 4/ i Victor jak mial 3mies bo konczylam szkole...jak to mowi Sencilla kobieta taka ze ja ze swieca szukac... i pomimo ze juz nie korzystam/narazie/ z jej uslug to ... ciagle mam super kontakt z nia nawet na fejsie
milego dnia
p.s. ja mam taka gasthouder ze ..sama bym sie do niej oddala hihi...Karina tam byla i Erni dwa lata/zanim skonczyli 4/ i Victor jak mial 3mies bo konczylam szkole...jak to mowi Sencilla kobieta taka ze ja ze swieca szukac... i pomimo ze juz nie korzystam/narazie/ z jej uslug to ... ciagle mam super kontakt z nia nawet na fejsie
Ayni, moja mama w pl mieszka, ale bardzo czesto u nas jest. teraz byla praktycznie od lutego do teraz, no i pod koniec kwietnia zas ma przyjechac
Anetko u nas mniej wiecej tak samo, facet pracuje do 15 max a ja popoludniami do pracy, ale jakby byl jakis poslizg to wtedy mama z malym by zostala.
Iskierka nie wiem czy tutaj znajdziesz takie spiochy... mi mama kupila takie w Polsce. zamow sobie i niech rodzinka Ci dowiezie jak beda do was jechac.
Anetko u nas mniej wiecej tak samo, facet pracuje do 15 max a ja popoludniami do pracy, ale jakby byl jakis poslizg to wtedy mama z malym by zostala.
Iskierka nie wiem czy tutaj znajdziesz takie spiochy... mi mama kupila takie w Polsce. zamow sobie i niech rodzinka Ci dowiezie jak beda do was jechac.
mama mika i olinka
Aktywna w BB
Witajcie Dziewczyny, przepraszam że się wtrącam w Wasze rozmowy ale mam pytanie, może będzie mogły mi pomóc. Mój mąż pracuje i mieszka w NL od kilku lat, ja jestem z dziećmi i pracuję w PL. Czy jest taka możliwość żebym wyrobiła będąc w PL nr BSN? Mąż mi powiedział że wtedy dostałby sporo zwrotu podatku...jeśli mogłybyście pomóc i podpowiedzieć coś byłabym wdzięczna.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Nie trzeba być zameldowanym
Burgerservicenummer/sofinummer aanvragen
ale trzeba osobiście przyjechać do belastingu zeby go odebrać, wiec nawet jesli mąz umowi cie na spotkanie to bedziesz musiała przyjechac .
Burgerservicenummer/sofinummer aanvragen
ale trzeba osobiście przyjechać do belastingu zeby go odebrać, wiec nawet jesli mąz umowi cie na spotkanie to bedziesz musiała przyjechac .
mama mika i olinka
Aktywna w BB
Dzięki, w wakacje lecimy do niego więc wtedy załatwię.
reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Tylko jak już bedziesz wiedziała dokladna date wyjazdu to niech maz z miesiac szybciej umowi cie na spotkanie, bo to nie z dnia na dzien. kiedys czekało sie ze 3 tyg teraz moze byc dłuzej zwłaszcza w okres wakacyjny