reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
hihi...niezle wam wyszlo z ta IKEA:-D

Moj M jezdzi ogladac adresy tzn umawia sie z gosciem i jedzie zobaczyc- co bedzie robione, za ile i kiedy /moj M pracuje w budowlance niestety w calej Holandii/ i juz wiem ze czeka mnie 3 tyg bez niego bo na delegacji bedzie w maju:zawstydzona/y: no jakos sobie poradzic musze...:tak:

a teraz dzieciaki z tata na ogrodzie meczyk graja a ja zmykam pod prysznic i jakas maseczke zarzucic:-) weekend powinnien nalezec tylko dla mam:tak:

Witam was po mojej dlugiej nieobecnosci :tak::-D rodzice wlasnie pojechali, wlasnie wjechali na strone niemiecka. jakos tak teraz bedzie nudno i smutno... zas calymi dniami sama :-( i bede do tylu z objadami i zakupami:-D

anetka mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie!
Madziula, Iskierka wspolczuje bolu! mnie pod koniec ciazy bolaly plecy na odcinku piersiowym (czyli na tzw garbie :D), takze wiem co przechodzicie
Iguana milego pobytu w pl!!
aniahaven widze ze taki domowy salon pieknosci sobie robisz :-D ja poki co nie mam na to czasu, ale moj dom to tez czasami takie studio kosmetyczne hehehe bo jak juz wam pisalam pazurki robie i co chwile jakas klientka sie przewija :tak:
ayni zazdroszcze Ci tego Egiptu i mozliwosci nurkowania :D ja sie boje wejsc do wody wiecej niz do klatki piersiowej :p takze nie ma mowy o plywaniu hehehe :)

nie pamietam juz co pisalyscie :)

Ja wczoraj i dzisiaj po spotkaniach ze znajomymi. Jak fajnie było zgromadzić ich wszystkich razem i pogawędzić choć przez chwile. I 2 dziewczyny przyznay się, że będą niedługo mamami:-D Jedna ma termin na sieprień, a druga na listopad. Niesamowicie się cieszę:-D

Jutro robimy sobie bardzo leniwy dzień, bo ostatnio cały czas w biegu. Idziemy na krakowski rynek, poodwiedzać stare kąty:-)

TheHague a jak tam karmienie dalej odciagasz czy maly sie przelamal i pije z cycusia?

Ja dzisiaj mialam brudna robote po myciu Filipa. Zalozylam mu nowe czytse ciuszki i mial je doslownie 5 min bo tak sie obsrajdal ze wyplynelo wszytsko przy karku:-D:-Di musialam wszytsko zaczynac od poczatku.
Teraz cos mnie glowa zaczela bolec ale tak konkretnie wiec zmykam do wyrka.

och Iguana jak ja ci zazdroszcze!!! tego spacerku - pozdrow golabie i sukiennice:-D
u mnie cisza w domu - dzieciaki popadaly niedawno:tak: a my z M na kanapie jak narazie:-p
A gdzie sie podziwa Sencilla? SO BUSY????:szok:

Anetko Tomus to jak choragiewka na wietrze - raz cycek mu pasuje, a raz nie :-D i wtedy jestem skazana na laktator i butle. Jak byla mama to mialam mniej roboty, bo tylko sciagalam a ona karmila go butelka, a teraz koniec laby:rofl2: ale teraz synek dluzej spi, ostatnio poszedl spac o 22 i spal do 5 :-) takze 2 noce pod rzad wszyscy fajnie sie wyspalismy :)

reklama
TheHague a ty jestes jeszcze na macierzynskim? Bo nie pammietam czy ty do pracy idziesz? Ja jakos sobie tego nie umiem wyobrazic a to juz za 3 tygodnie i chcialam sie kogos zapytac jak to jest zostawic takiego maluszka w domu.
A Lucy chyba nas oposcila.

Do góry