Witam serdecznie. Pogoda nam się poprawia i zaraz mam humor lepszy:-)
Ja już dziś zrobiłam zakupy, teraz kończe sniadanko i zabieram się za obiad. Wymysliłam sobie zwykłe zapiekanki z pieczarkami i serem - coś innego na obiad, bo frytek, ziemniaków, ryżu, makaronu to już mamy dosyć.....
Zresztą jutro znów trzeba bedzie mysleć co ugotować
Anetka, a na tej giełdzie można też wymienić swój samochód na inny jak w niektóryzh autobedrijfach? Pytam, bo mój mąż wpadł w trans szukania dla nas młodszego rocznika, ale chwilowo troszkę się przeliczył z gotówką
i musimy jeszcze troszkę pooszczędzać, zwłaszcza, że ja nie chcę już innego auta jak Citroen Xsara Picasso
dziewczyny wasze rady sa fantastyczne. Bluz z kapturkiem mam kilka ale nic jeszcze nie kupowałam, dostałam od kolezanki, jak sie przydadza to ok a jak nie to trudno. Śpiworek maxi cosi tez dostałam wiec nie bede musiała duzo kupować. Tetry mówicie w Hemie mozna kupić, dobrze wiedzieć
a jak gatunkowo ciuszki w Zeeman'ie?? jestescie zadowolone?? maja fajne ceny widziałam ale zeby za szybko sie nie "wyprało "
Też tak uważam. Pomimo, że mam już dwoje nastolatków to człowiek czasem nie wie do końca co zrobić:-).
Moja córka jest najstarsza z kuzynostwa, a potem jest syn i cała reszta i po moich dzieciach całkiem dobre ciuszki mogłam rozdać po rodzinie jak ktoś chcciał. A tu obawiam się że nie będzie komu, więc nie chcę kupować w nadmiarze.
No własn ie, co do Hemy, to jak będę odbierać staniczki to musze rozejrzeć się za pieluchami. Już się bałam, że będę musiała specjalnie jechac do Baby-Dump do Utrechtu, bo w tej mojej dziurze to oprócz Hemy i Zeemana nie ma nic dla noworodków...