reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dziewczyny moj znajomy ostatnio tez mial niespodzianke rano po przebudzeniu, wszystkie szyby wybite i zaglowki skradzione :/ poszedl na policje i oczywiscie ta sama odpowiedz "przyjelismy zgloszenie, bedziemy szukac sprawcy" Taaaa :crazy::crazy: ja jakos nie wierze ze nikt nie widzi jak sie takie rzeczy dzieja, rzadko sie zdarza, ze policja faktycznie reaguje na takie zgloszenia. mysle nawet , ze swiadkowie takich zdarzen nie reaguja myslac ze polakom sie nalezy. Czytalam kiedys artykul w Volkskrant wlasnie na temat ten afery z Wildersem, jedna pani napisala w komentarzu mniej wiecej cos takiego, ze dobrze, bo polacy przyjezdza tutaj swoimi bmw i zarabiaja aby sobie pobudowac w polsce "goedkope huizen" :/ czyli tanie domy. Mysle, ze wielu ludzi bardzo to boli , ze mamy czesto lepsze auta od nich, znam przypadki, ze chlopcy po urlopie wrocili do pracy nowym samochodem i pierwszego dnia po urlopie zostali zwolnieni.. bo szef np. szklarni jezdzi wrakiem.

Ale mniejsza o to, nie bede sie juz denerwowac, ogladalam dzis wiadomosci, z PVV odszedl kolejny czlonek, powiedzial ze ma dosc Wildersa za jego wojne z Islamem oraz ze z Polakow zrobil kryminalistow. Wiec chyba nie wszyscy sa tu glusi , glupi i slepi do reszty.

Sencilka, nie obwiniaj sie, takie momenty przychodza i odchodza, bycie mama trojki dzieci to nie lada wyzwanie na skale supermena, takie momenty beda. Wazne ze twoje corki rozumieja , ze jest male dziecko w domu i ze sa na tyle odpowiedzialne. To tez Twoja zasluga.

ZMYKAM SPAC bo jutro musimy jechac do Goes :/ na spotkanie informacyjne na Policji (!) w sprawie slubu :/
weltrusten..

reklama
Nas w PL czeka 50. mojej mamy, święta i ślub naszego kolegi. Siłą rzeczy trzeba jakoś się prezentować. Odrost od grudnia i sprany kolor był już irytujący :no:. Co prawda nie był bardzo odznaczający się, ale ja go widziałam i to wystarczyło.

aaa to niezle imprezka za imprezka cie czeka ;) :szok::-D ja ostatnio u fryzjera bylam koncem stycznia ale moje wlosy chyba oszalaly:confused2: w tym roku bo rosna jak trawa na wiosne...wiec musze isc bo mnie wkurzaja:tak:...moj za to na ryby pojechal /brrrr :baffled::baffled::baffled:w takie zimno/ i jeszcze go nie ma,,,,

Sencilla Ayni ma racje bycie mama trojeczki nie lada wyzwalnie - wiem cos o tym - glowa do gory damy rade...:tak::-)

aaa to niezle imprezka za imprezka cie czeka ;) :szok::-D ja ostatnio u fryzjera bylam koncem stycznia ale moje wlosy chyba oszalaly:confused2: w tym roku bo rosna jak trawa na wiosne...wiec musze isc bo mnie wkurzaja:tak:...moj za to na ryby pojechal /brrrr :baffled::baffled::baffled:w takie zimno/ i jeszcze go nie ma,,,,

Sencilla Ayni ma racje bycie mama trojeczki nie lada wyzwalnie - wiem cos o tym - glowa do gory damy rade...:tak::-)

Będzie imprez a imprez... opiję się soków za wszystkie czasy :-D:-D:-D.

a tu pare fotek jak wyglada moj dom latem...;-)wlasnie zrodzil sie w mojej glowie pomysl na wakacyjne spotkanie u mnie :-D...co wy na to ?... zamowimy pogode a ja wam gwarantuje kawke i mnostwo zieleni ...moze jakis piknik?!:tak:ciasto drozdzowe albo grilla? Hmmm?:nerd::rofl2:

Załączniki

• DSCF6483.jpg
    DSCF6483.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0488.jpg
    IMG_0488.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF5563.jpg
    DSCF5563.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF5628.jpg
    DSCF5628.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF5560.jpg
    DSCF5560.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF5575.jpg
    DSCF5575.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 35
a tu pare fotek jak wyglada moj dom latem...;-)wlasnie zrodzil sie w mojej glowie pomysl na wakacyjne spotkanie u mnie :-D...co wy na to ?... zamowimy pogode a ja wam gwarantuje kawke i mnostwo zieleni ...moze jakis piknik?!:tak:ciasto drozdzowe albo grilla? Hmmm?:nerd::rofl2:

Fajnego macie dmuchańca w ogrodzie :)). Jak ja bym chciała mieć jakiś kawałek zieleni :rolleyes:

ten dmuchaniec to byl prezent dla Karinki z okazji urodzin...ubaw po pachy polecam jak niewiecie ci zrobic z 12tka dzieci na raz...:-D oczywiscie wynajelismy go na 24 godz...bo ile mozna...:rofl2:

poza ogrodem jest jeszcze OGRODEK warzywny hihi ale nie mam fotek na kompie

Mierzy się poziom po to żeby wcześnie wykryć cukrzycę ciążową...bo po wypiciu glukozy rośnie do określonego poziomu a jak jest cukrzyca to powyżej normy.
Tutaj oczywiście tego nie robią.Nie ma takiej potrzeby.
Tak, wiem o tom po co sie to robi. jednak mając męża cukrzyka wiem, że poziom cukru powinno sie mierzyć najwcześniej 2 h po posiłku. I tak rozważając to wszystko to myslę, że 15 minut po wypiciu glukozy to chyba troche za krótko, an stwierdzenie cukrzycy u ciężarnej... Ale nie znam sie na tym, to tylko moje przemyślenia
Ale mniejsza o to, nie bede sie juz denerwowac, ogladalam dzis wiadomosci, z PVV odszedl kolejny czlonek, powiedzial ze ma dosc Wildersa za jego wojne z Islamem oraz ze z Polakow zrobil kryminalistow. Wiec chyba nie wszyscy sa tu glusi , glupi i slepi do reszty.
I oby wiecej takich...
Aniahaven, to wszystko twoje??? Zazdroszczę, a na imporezę, to chętnie, tylko... ciut za daleko :(

Ja też juz mówię dobranoc wam :-) Kolorowych :-)

No Anka, piekny macie domek, az czuc "klimat" :-)i widze tam drzewo orzechowe chyba... swietny pomysl z tym spotkaniem napewno na jakies cieplejsze dni, ciekawe ile nas by sie tam zebralo . Przygarniesz nas wszystkie ? Moze namioty postawimy, widze, ze masz duzo miejsca :D (zart)

No Anka, piekny macie domek, az czuc "klimat" :-)i widze tam drzewo orzechowe chyba... swietny pomysl z tym spotkaniem napewno na jakies cieplejsze dni, ciekawe ile nas by sie tam zebralo . Przygarniesz nas wszystkie ? Moze namioty postawimy, widze, ze masz duzo miejsca :D (zart)

zapraszam wszystkie...a o namiocie 3mx6m juz z mezem myslimy bo ceny sa naprawde okazyjne /119euro/:eek: ale czasu jeszcze troch jest wiec mam nadzieje ze wszystko dogadamy...zmykam bo moj rybak wrocil hihi...

reklama
bry,bry... ale z was spiochy...:-) u mnie sie juz pralka wyprala, sniadanko rodzinne za nami, kawka z mama i lece zawiezc Karcie do szkoly!

Cudownego dnia!!!

Do góry