reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja idę dziś na łatwiznę z obiadem, zejdę na dół po frytki, do tego jajko sadzone i kalafior w bułce tartej :)

Miśka śpi... czas na relax! :)

Astrid ładnie Ci w tym kolorze włosów! :) a brzuszek śliczny!

reklama
Ja idę dziś na łatwiznę z obiadem, zejdę na dół po frytki, do tego jajko sadzone i kalafior w bułce tartej :)

Miśka śpi... czas na relax! :)

Astrid ładnie Ci w tym kolorze włosów! :) a brzuszek śliczny!

Dziękuję :D. Przerobiłam już od wściekle miedzianego, czerwonego do czerni i jakoś najbardziej się sobie podobam w mahoniach i brązach. Jeszcze tylko w PL odświeżę fryzurę i będzie git. Tutaj jakoś się obawiam iść do fryzjera, bo boję się, że wyjdę obcięta jak idź stąd i nie wracaj :baffled:.

A ja już z powrotem w domciu...
Przed wyjsciem walczyłam z włosami i powiem wam, że mi sie udało:-D Już zapomniałam że kilka sekund na termolokach potrafi zdziałać cuda:-D
7axe7, ja chyba cały tydzień już ide na łatwiznę z obiadami:-D Frytki miałam wczoraj, dziś bedzie zapiekanka makaronowa z szynką i pieczarkami, a jutro spaghetti.
Robię cos na szybko własciwie nie tylko dlatego, że ni sie nie chce (bo to też:rofl2:), ale muszę zrobic coś, co jest w miarę tanie i jednocześnie mogę to ugotowac kazdemu z osobna.
Akurat wtorki i czwartki to mam urwanie głowy z moimi domownikami - córka prosto po szkole ma jakies spotkania nastolatek w ZuweZorg i wraca o 18.30, syn wraca ze szkoly o 16.00, ale o 17.30 wychodzi na trening, a mąż... wraca wtedy, kiedy konczą się zamówienia w pracy czyli różnie. Bywało że wracał i o 14.30, a teraz mają przebudowę magazynu i coraz częściej wraca przez 18.00
Dlatego dziś zapiekanke, bo zjemy wszyscy razem, a jutro spaghetti mogę w razie czego odgrzać:-D
A tak swoją drogą to nie jestem mistrzynią kuchni, nie zbyt lubię gotować i czasami brakuje mi pomysłów na tanie, szybkie i przede wszystkim smaczne danie.
Szczególnie, że moja córka wybrzydza coraz bardziej:baffled:

http://www.ggzkeizersgracht.nl/index_pl.php

Podsylam wam ta stronke do Polskiego centrum zdrowia psychicznego.Fortuna kolem sie toczy i nigdy nie wiadomo co moze byc nam potrzebne.Dziekuje za mile wiadomosci ale dziekuje rowniez tym osobom ktore nie potrafily odnalezc w sobie zrozumienia i empati,dziekuje bo dzieki wam zrozumialam jaka nigdy nie chcialabym byc :-)Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam.
Ja właśnie wróciłam z obiado-zakupo-spaceru.... Mąż mnie zaprosił na obiad do restauracji-ostatni raz byliśmy razem w ciąży jak byłam... Tymek zachowywał się grzecznie, dużo "gadał". Zakupiłam kilka zabawek i teraz siedzę sobie na patio a Tymek dosypia w wózku, wystawiłam go na dwór...
Ja w piątek lecę do Polski(2 godzinki samolotem) i się ogromnie cieszę, nocuję trochę u teściów, trochę u swoich rodziców,a teściowa jak się będzie wtrącać to potrafię jej odpowiedzieć.
Mam nadzieję że Tymcio bedzie chętny żeby choć na godzinkę zostać z babciami i płakać nie będzie...

Astrid1987 czyżbym gdzieś przegapiła Twoje zdjęcie ??? przeglądałam stronki i nie zauwazyłam :(;(

Dziewczyny z ogrodami, to kiedy jakiś grill?? zjadłoby się kiełbaske albo krupnioczka mmmmmm :):) mnie pozostaje tylko grill elektryczny :( ale to juz nie smakuje tak samo jak na łonie natury :)

Dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u fizjoterapeuty i musze przyznac ze czuje ulge... mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej :) juz nie moge sie doczekać kolejnej wizyty :):)

My też jedziemy latem do Pl, musimy pokoik dla malutkiej skończyć a wszystko co mi trzeba musze przywiesć :) No i oczywiście cywilny , także sporo emocji. O fryzjerze to już nie wspomne ale narazie sama sobie grzywke podcięłam he he he

Iskierka przynajmniej nie bedziesz musiała sie tlumaczyc dlaczego nie spicie u tesciów :) My co wyjazd nocujemy raz tu raz tu , na zmiane a i tak nieraz są jakies zgrzyty no ale cóż , raz w roku można przecierpieć :)

Astrid1987 czyżbym gdzieś przegapiła Twoje zdjęcie ??? przeglądałam stronki i nie zauwazyłam :(;(

Dziewczyny z ogrodami, to kiedy jakiś grill?? zjadłoby się kiełbaske albo krupnioczka mmmmmm :):) mnie pozostaje tylko grill elektryczny :( ale to juz nie smakuje tak samo jak na łonie natury :)

Dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u fizjoterapeuty i musze przyznac ze czuje ulge... mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej :) juz nie moge sie doczekać kolejnej wizyty :):)

My też jedziemy latem do Pl, musimy pokoik dla malutkiej skończyć a wszystko co mi trzeba musze przywiesć :) No i oczywiście cywilny , także sporo emocji. O fryzjerze to już nie wspomne ale narazie sama sobie grzywke podcięłam he he he

Iskierka przynajmniej nie bedziesz musiała sie tlumaczyc dlaczego nie spicie u tesciów :) My co wyjazd nocujemy raz tu raz tu , na zmiane a i tak nieraz są jakies zgrzyty no ale cóż , raz w roku można przecierpieć :)

Zdjęcie mam na swoim blogu (adres w sygnaturze) :). My w PL chyba będziemy spać u teściów, bo to różnie z tym bywa (czasem śpimy u moich rodziców). Jak się Mała pojawi, to będziemy się deklarować u kogo konkretnie.
Co do włosów, to grzywkę sama podcinam i raz udało mi się końcówki podciąć. Wolę jednak, jak robi to ktoś, kto to ogarnia zawodowo, bo z takimi cięciami różnie bywa.

Anna - latacie ze Schipholu czy z Eindhoven? My z racji tego, że mieszkamy w Wałbrzychu, to jak coś, będziemy latać z Eindhoven do Wrocławia :). Ok, już doczytałam, że ze Schipholu ;).

reklama
Witam !

Ja dzisiaj ostatnia na forum ale to dlatego ze jak wyszlam o 8.30 z domu tak przed chwilka wrocilismy. Odwiedzilismy kolezanke a pozniej Kuba dolaczyl i przeszlismy sie jeszcze.

Co do tych lotow to szkoda ze nie ma z Amsterdamu lotow do Krakowa albo Katowic. Jeszcze 3 lata temu lecielismy z Amsterdamu do Krakowa Lufthansa ale niestety teraz zostaly tylko loty z Eindhoven a tam mam ponad 150 km.

Sencilla czytalam o twojej wczorajszej przygodzie z dzieciakami i sie usmialam bo mialam to samo. Kuba chcial bajke Filipek cycka, ale naszczescie Kuba starszy madrzejszy i zrozumial ze musi odposcic :-)

Do góry