reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

no jeszcze 2 dni temu znajomy mówił ze mu sie włamali i nic nie ukradli :( ale teraz naokoło wszedzie coś się dzieje z tymi autami :( a wszystko zaostrzyło sie od tego wildersa co zrobił nagonke na emigrantów ze wschodu niestety .

reklama
albo przerejestrować auto :) niby mówią ze turcy przez to przeszli, marokańcy to teraz wschód.... a ten cały manifest to gwóźdź do przysłowiowej trumny owego polityka, ale czas pokaze....

A mojemu Janeczkowi ząbki idą...pracuje dzielnie nad nimi na gryzaczkach;-)

DSC_0005.jpgDSC_0016.jpgDSC_0050.jpg

albo przerejestrować auto :) niby mówią ze turcy przez to przeszli, marokańcy to teraz wschód.... a ten cały manifest to gwóźdź do przysłowiowej trumny owego polityka, ale czas pokaze....

Nie opłaca się nam, bo chcemy kupić większe. Myślimy, czy po prostu już nowego nie kupić w NL.

Wildersowi to by się jakiś pozew zbiorowy przydał :], albo porządny wpiernicz, sasasasa.

co za becwal, nie? :-D:szok:
za mna ciezkie chwile, jak kladlam starszaki spac, to Lila sie obudzila z kolka.. ryk nie z tej ziemi.. te moje zmeczone, czekaja, az je poloze, Marys zaczal brzuch bolec.. no wiec zostawilam Lileczke, i hajdu do kuchni, oklad cieply dla Marysi, herbatka na brzuch, a tamta wyje..
mialam serdecznie dosc. A tu zmeczenie calym dniem.. staralam sie byc cierpliwa i pogodna mimo wszystko. (i miec 10 rak) Zawsze starszym opowiadam bajke w lozku i oczywiscie naszym zwyczajem poprosily o nia, a ja na nie nakrzyczalam, ze "jak mam im bajke opowiadac, jak mala wrzeszczy, co one sobie wyobrazaja..." itd..
na to Marys: "oczywiscie Mamusiu, rozumiemy". No dobila mnie tym tekstem, takim zrozumieniem, takie wyrzuty sumienia mnie dopadly, po co ja tak wrzeszcze na Bogu ducha winne dzieci.
no i poszly spac bez bajki, buziaczka dostaly, Lila jeszcze godzine krzyczala, po raz pierwszy odkad sie urodzila myslalam sobie: "badz juz cicho w koncu!" Co zmeczenie robi z czlowieka, to glowa mala.
no i spia teraz wszystkie trzy, a ja jestem zla na siebie, ze bylam taka nieczula.
Bo ja mam naprawde kochane te coreczki, to sa bardzo dobre dzieci.. buuu.. plakac mi sie chce i chce do mamy..
:zawstydzona/y:
tak mi sie tesknota wlaczyla.. teraz mialabym przy sobie mame, kolezanki, bratowa... a tu sama stercze. rzadko mam takie mysli, ale dzis naprawde chce wracac do Polski...

ale sie Wam nawyżalalam, ale komu innemu mam? jakbym mojemu cos takiego powiedziala, to on by juz jutro pakowal walizki, moj R nie znosi holandii i jest tu tylko ze wzgledu na mnie i na to, ze ja tu chce byc..

reklama
Sencilla te zdjęcia na których są trzy Twoje córy...to jak obejrzałam pierwsze to jakbym zobaczyła Twojego męża w pośrodku!!! Lilianka podobna do tatusia!!!!:tak:

hihi, no to sie moj ucieszy, jak mu powiem, bo tak to wszyscy naokolo gadaja (wlacznie ze mna, haha), ze do mnie podobna ... :tak:

Do góry