reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam w ten nareszcie wiosenny dzień :)

Widzę że tamat kwiatów przewija się w dyskusji ..... w tym roku w keukenhoff jest Poland :) " Polen- hart van Europa" . Ciekawe co Wilders na to ;);)

Iskierka kupiłam tą maść na kregosłup co mówilaś :) strasznie cuchnie ale mam nadzieje ze cos pomoze. Okropny ból i to na dodatek musze z tym pracowac. Rozmawiałam z położna i powiedziała że mam isc na fizjoterapie :( Niestety zwolnienia z pracy narazie nie dostane, ale szef musi mi zapewnić lżejsza prace za to. Zobaczymy co to dalej bedzie:( w koncu ktoregos dnia sie poprostu nie podniose z łozka :(

Ale dość smutków w ten piękny dzień.

Gosia , Polska egzotyczny kraj.... jak to dziko brzmi hehe
Gosia1977 wlasnie doczytałam ze ty chodzisz na fizjo, sama sie zapisywałas?? jak to wyglada?? mi HA powiedziała ze nie musze miec skierowania. mam zamiar sie tam wybrac. Możesz napisać coś więcej ??:)

Ostatnia edycja:
reklama
A propos pierwszego dnia wiosny... Nie zapomnijcie, w niedzielę zmienia czasu i to w tą złą stronę;-)

My dzisiaj po zakupach...oczywiście Janek wrócił wyposażony, a mama nic sobie nie kupiła;-):-D

Sencilla, współczuję Ci tych migren. Wiem jak to jest gdy człowiek zmęczony opieką nad małym dzieckiem, niedospanay...wtedy znaczniej gorzej znosi się ból. Mi dokuczały bóle dziąseł...przy samej końcówce ciąży i po porodzie. Dentysta twierdził, że to wpływ hormonów.
A zdjęcia śliczne. Dziewczynki bardzo ładnie ubrane i takie rumiane buźki:-D

Iskierka, super masz syna! jejku, ale przyjemnie tak uslyszec.
i to jeszcze z ust nastolatka! wow! :tak:
Mój syn jest w ogóle taki... szarmancki. Od zawsze go uczymy, że dziewczynkom, dziewczynom i kobietom należy się szacunek. Poza tym, zawsze mi mowi, że mnie kocha i że jestem najlepszą i najpiekniejszą mamą pod sloncem. I to nawet jak dostanie karę:-D:-D:-D
Nawet mąż mi tak nie mówi...
Iskierka kupiłam tą maść na kregosłup co mówilaś :) strasznie cuchnie ale mam nadzieje ze cos pomoze. Okropny ból i to na dodatek musze z tym pracowac.
Wiesz, ja jej nie wąchałam, więc nie wiem czy cuchnie, a jak posmaruję plecy to nie czuję zapachu:-D:-D:-D
Ale współczuję bólu kręgosłupa. Też tak czasem mam, że wydaje mi się, że nie wstane z łózka, a jak sie schyle to już się nie wyprostuję. Na szczęście moje dzidzi siedzi z dala od kręgosłupa i chyba dlatego moge normalnie funkcjonować.
W ogóle, od zeszłej środy więcej jestem w domu, więcej siedzę i więcej czuję jak mała podskakuje:-D:-D:-D Widać jak rusza się mi cały brzuch i wygląda to tak, jakby "żył" swoim własnym życiem:-D:-D:-D

Sencilla, jak urodzę to zaprosze twoje córki na niańki, bo widzę, że im to idealnie wychodzi:-)

Iskierka, tak, one uwielbiaja malutka, az sie boje, ze mi ją kiedys zgniota z milosci :-D:szok:
Magda, usmialam sie z tego Wildersa, pewnie zamiast Mozarta na glowie bedzie mial Chopina :-D
ja dzis wieczorem znow sama, jedno juz spi (najmlodsze), teraz uziemiam pozostala dwojke.
i na obiad mialam dzis mielone, ziemniaczki, fasolke szparagowa i brokula. juz sie zastanawiam, co na jutro.. mam ochote na cos dobrego...

Oj tu jak zwykle naskrobane, ze nadgonic nie mozna :-D ja sie rowniez pochwale, ze mialam swietny dzien. faktycznie wg zapowiedzi zaczyna mi sie bardziej energetyczny okres w ciazy, poza tym wiosna dodaje energii ze sloneczka. Jeszcze ukochany kupil dzis piekny bukiet tulipanow a potem udalismy sie na nasze wielkie hobby, czyli nasz 2nd hand po sasiedzku. Kupilismy piekny wielki szklany talerz na ciasto czy tez torta wraz z kloszem (nie wiem czy to ma jakas specjalna nazwe). Myszke bezprzewodowa Logitech , sobie kupil kamizelke puchowa jakiejs skandynawskiej firmy, swietna , bez sladow noszenia, no i ja super fioletowa tunike , bedzie dobra na cala ciaze, bo ma takie rozszerzenie w biodrach a potem zweza sie ku dolowi. My obydwoje jestesmy wielkimi fanami tego sklepu bo wiekszosc rzeczy jest w rewelacyjnym stanie.

Sencilla - mam nadzieje, ze Ci ulzy kochana , piekne masz cory, choc Lileczka wydaje mi sie bardzo podobna do taty, a pozostale dziewczynki maja piekne, zlote wlosy.

Iskra - ty tez sie nie daj, walcz!!

Astrid - Na mnie tez przyszedl czas na farbowanie , bo odrost az wstyd!
:sorry:znajomy mojego Mehdiego ma farby z Loreala na sprzedaz bez amoniaku i wiesz tak na lewo jakbys chciala nastepnym razem czy ktokolwiek by chcial to dajcie znac, sama czekam az mi przyniesie , napewno cena o wiele nizsza niz sklepowa.

Zmykam juz posilic sie , pozdrawiam was wszystkie !!

Oj tu jak zwykle naskrobane, ze nadgonic nie mozna :-D ja sie rowniez pochwale, ze mialam swietny dzien. faktycznie wg zapowiedzi zaczyna mi sie bardziej energetyczny okres w ciazy, poza tym wiosna dodaje energii ze sloneczka. Jeszcze ukochany kupil dzis piekny bukiet tulipanow a potem udalismy sie na nasze wielkie hobby, czyli nasz 2nd hand po sasiedzku. Kupilismy piekny wielki szklany talerz na ciasto czy tez torta wraz z kloszem (nie wiem czy to ma jakas specjalna nazwe). Myszke bezprzewodowa Logitech , sobie kupil kamizelke puchowa jakiejs skandynawskiej firmy, swietna , bez sladow noszenia, no i ja super fioletowa tunike , bedzie dobra na cala ciaze, bo ma takie rozszerzenie w biodrach a potem zweza sie ku dolowi. My obydwoje jestesmy wielkimi fanami tego sklepu bo wiekszosc rzeczy jest w rewelacyjnym stanie.

Sencilla - mam nadzieje, ze Ci ulzy kochana , piekne masz cory, choc Lileczka wydaje mi sie bardzo podobna do taty, a pozostale dziewczynki maja piekne, zlote wlosy.

Iskra - ty tez sie nie daj, walcz!!

Astrid - Na mnie tez przyszedl czas na farbowanie , bo odrost az wstyd!
:sorry:znajomy mojego Mehdiego ma farby z Loreala na sprzedaz bez amoniaku i wiesz tak na lewo jakbys chciala nastepnym razem czy ktokolwiek by chcial to dajcie znac, sama czekam az mi przyniesie , napewno cena o wiele nizsza niz sklepowa.

Zmykam juz posilic sie , pozdrawiam was wszystkie !!

Oooo super :), zapamiętam i jak co dam znać.

W ogóle dzisiaj dzień mi popsuła informacja od Męża, że... jakiś cham nam przerysował kluczem auto :angry:. Tak perfidnie po całej długości od strony kierowcy. Jaaaa :crazy:

Astrid, wspolczuje przygody z autem.. nam jakis d... w zeszly wtorek odgial drzwi od kierowcy tak na 10 cm...

a jakie macie blachy ze tak zapytam :):) bo teraz dzieje sie z polskimi autami :( palą, rysuja, kradna rejestracje i nawet sie włamuja niekonieczne w celach kradziezy :)

reklama
Madziula, przez 5 lat jezdzilismy na Nl blachach i nie zdarzylo sie nam nic takiego.. od pazdziernika mamy na czeskich (tesciowie nam pozyczyli, bo NL auto sie nam zepsulo) i to juz drugie takie zdarzenie... jakies dwa miesiace temu ktos w centrum miasta mi wybil szybe od strony pasazera.

Do góry