reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No i pofarbowałam się na jakiś mahoniowy brąz, wykąpałam, naoliwkowałam i czuję się ładna, jak nigdy :rofl2:, jeszcze tylko się ubrać i jakiegoś mejkapa walną i można iść na spacer :-D. Mam nadzieję, że dziś mi nic nie zepsuje mojego super pozytywnego nastroju.

Sencilla - masz super córeczki :))

Moja ostatnio ostro trenuje wypychanie stópek przez mój prawy bok. Wczoraj nawet M. oberwał i powiedział, że mi współczuje. Jak wierzga, to znaczy, że wszystko ok :D.

Idę sobie jakieś kanapki zrobić.

MIłego dnia :-D

reklama
Witam serdecznie.
Aż wam zazdroszczę tej energii.....:crazy: Ja mam cały nos zawalony, żadne krople nie pomagają, w głowie gdzie niegdzie czasami coś łupnie i zero energii na cokolwiek:crazy::crazy::crazy: A robota bo by się znalazla....
Przez to przeziębienie wygladam jak upiór - chociaż wczoraj wieczorem mylam wlosy to dziś już wyglądają jak strąki, cera blada, za to nos czerwony.....
Generalnie podczas ciąży poprawily mi się włosy i paznokcie, ale oklapły mi chyba z tej choroby:-) a farbować... boję się w ciąży bo nie wiem co mi wyjdzie.
Nawety nie mam sily wyjść na słoneczko......
Ech, katar to chyba najgorsza z możliwych rzeczy.....

Astrid1987 ja tez mam dzisiaj taki dzien jak ty czyli Pozytywny. Wczoraj bylam na zakupach kupilam sobie pare nowych ciuszkow w kolorach pastelowych i mam zamiar dzisiaj w nie wskoczyc i sie tez ladnie czuc :-) Wloski tez mama mi farbowala.

Dzisiaj mnie tak ssie ze caly czas cos jem. wlasnie zjadlam 0.5 kg truskawek ze smietana a wczesniej watrobke z cebulka hehe smaki mam lepsze niz w ciazy. Moj tato byl na kawie u mnie rano to sie ze mnie smial.

Sencilla sliczna ta twoja corcia, ale wydaje mi sie taka strasznie duza moze to tylko na zdjeciach albo moj Filip taki maly
:-D

Czytam o tych waszych ogrodkach i zazdroszcze wam ja co prawda mieszkam w domku ale nie mamy wogole ogrodka :-(

Mi w sumie tak samo się zmywa jak przed ciążą. Co prawda rzadziej farbuję włosy, bo po 1. nie chciało mi się, po 2. jakoś tak mówią, żeby w ciąży nie przeginać, to ograniczyłam. No i wkurza mnie tu fakt, że najtańsza farba kosztuje z 10 euro (np. syoss), chyba, że jest jakiś korting. W PL kupię sobie parę farb na zapas, bo są tańsze, np. w Rossmanie.

witam popoludniowo,
my juz po spacerku, na chwile przyszlam przygotowac obiad i dac cyca malej, a zaraz wyruszamy po Marysie do szkoly.
wlasnie przyszla ta chusta do karmienia.
to jest taki obszerny kawal materialu, bardzo przyjemny, przy szyi, jak sie zamontuje cudo, to material jest odgiety i usztywniany, ze sie fajnie dzidzie widzi. ale co uwazam za super mega fajne, to to, ze sie ta chuste swietnie montuje na bude wozka, aby sloneczko nie swiecilo.. a ten usztywniany kawalek materialu sprawia, ze jest kontakt wzrokowy z dzidzia lezaca w wozku. on tak jakby odstaje od budy. Chusta dosyc droga, ale ciesze sie, ze ja kupilam, bo dzis slonce dawalo po oczach Lilce, a chusta nie dosc, ze ladna, to i praktyczna :tak:

Uffff, zmobilizowałam sie trochę i odkurzyłam cały dół domu... Nie miałam sily targać odkurzacza do góry. No, ale przynajmniej na dole zrobilo się przyjemniej.
Wybrałam się nawet do pobliskiego sklepu i kupilam frytki na obiad, do tego mam kotlety w krokancie i obiad z głowy.
Ale czuję się jak po wyczerpującym maratonie, masakra
Idę sobie zrobić kawusię, może mi energia wróci

reklama
Sencilla super ze zakup sie udal :tak:
Iskierka i co obgadalas z mezem moj pomysl dotyczacy przewijaka?

Ehh ja dzis wieczorem znow do szkoly, juz bym chciala zeby to byl koniec...:baffled:

Do góry