Iskierka71
Fanka BB :)
Tylko, że łóżeczko turystyczne nie jest dwupoziomowe, więc odpada dla niemowlaka, bo jak będę w nim 3 razy w ciagu dnia układała 1-3 miesięczne dziecko to chyba mi krzyż pęknieWózek to widzialam fajne w Baby-waltz -ten lub ten taki 3 w 1, czyli gondola, spacerówka i fotelik niemowlęcy i chyba sie na niego zdecyduję bo będzie mi służył na dłużej.Iskierka tak dokladnie, box to takie kwadratowe lozeczko ma 2 poziomy, poziom wyzszy dla noworodka/niemowlaka i drugi poziom to jak juz dziecko wieksze i umie stawac, pozniej moze sie tam bawic, a Ty spokojnie mozesz cos porobic, np. w kuchni. Dobra rzecz. Ale tez zamiast boxu mozesz sprawic sobie np. lozeczko turystyczne, mieciutkie, w baby dump kosztuje chyba 30 czy 40e (najtansze) i tez moze byc jako box. a co do wozka to uwazam, ze nie ma co przeplacac jesli kogos nie stac, bo to naprawde spory wydatek, ja dostalam wozek od znajomych w prezencie, takze nie musialam nic szukac, ale z tego co wiem to w prenatalu jak sie teraz kupi wozek to dostaje sie oprocz tego 120e (chyba tyle) gift card i mozna sobie jeszcze cos w prenatalu za to kupic, takze sie oplaca
Właśnie tak miałam ze starszymi dziećmi. Bralam na karmienie do siebie i już nie odkładałam, potem siedzenie w łóżeczku było dla nich karą i darły się jak opętani. Teraz chciałabym tego uniknąć i dlatego pomyśłałam o tym lożeczku dosuwanym do naszego łóżka - niby śpi z nami a osobno. Tyle, że ono jakieś małe jest....A jutro chyba pojadę po wanienkę z marketplaats za 20€ ze stojakiem....Ja mam w tARNowie łóżko drewniane - nie używane ani raz i kojec kwadratowy duży - to Miśka może w Nim spędziła z 5h razem ;P i tu mam łóżeczko turystyczne w którym spała może z miesiąc i łóżeczko drewniane którego nienawidzi... ;P nie wiem po co na co mi tyle tego było hahahahahaahahahah... jak i tak śpi ze mną...