reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

No tak my z Iguaną już po basenie, teraz mój Tymo się edukuje na macie...Fajnie było się popluskać i dzieciakom i mamusiom się podobało...:-D

Astrid mój Tymo na razie mały ale mam pasierbicę 8-letnią i z nią nadrabiam wszystkie malowanki itp. Do disneylandu też bym się przejechała(planujemy, jak urlopu starczy mężowi). Jak Tymo podrośnie(już nie mogę się doczekać) to właśnie chciałabym z nim jechać do krainy św.Mikołaja...podobno super tam jest:tak:
a gdzie to jest?

reklama
Mi sie marzy taka podroz po norwegi, finlandii, zobaczyc wieloryby.Kiedys bylam w legolandzie w danii.To byl 91 r.Bylo cudnie ,nie tylko w legolandzie ale w Danii ,piekny kraj .Napewno kiedys wybiore sie w te miejsca,to moje postanowienie.

Ja tak tylko uogólniłam z tymi muzułmanami ;). MImo, że dziwnie się patrzą, są mili, a przynajmniej ci, których spotykam w piekarni. Haha, pierwszego dnia, jak się przeprowadziliśmy, to miałam taką sytuację: wychodzę po zakupy a tu jakiś gość (nie wiem jakiego pochodzenia, ale czarnoskóry) podchodzi do mnie i chce nr telefonu i umówić się na kawę. Chyba brzucha mojego nie zauważył, albo nie wiem o co kaman, ale był niepocieszony, jak mu powiedziałam, że nie dzięki, mam meża i jestem w ciąży.

A do podróży to mi się w ogóle Skandynawia marzy :tak:. Relikty z czasów wikingów, fiordy, Legoland, Muminki i Laponia :D (tam, gdzie Św. Mikołaj sobie mieszka z elfami i reniferami). A tak co do Mikołaja, mnie tu zaskoczyło, że tu Sinterklaas jest z Hiszpanii, przypływa statkiem i ma jakiegoś Zwarte Pieta :rofl2:. Wcześniej o tym nie słyszałam.

nana19, w Legolandzie w Danii był mój mąż jako dziecko. Wspomina do dzisiaj:tak:

Do krainy Św. Mikołaja też bym się przejechała i do Disneylandu...ale póki co, największe marzenie to zajechać do Rumunii, Transylwanii i odwiedzić zamki w których pomieszkiwał Dracula. Mam opracowaną całą trasę:tak: Podobno w jednym miejscu mają coś a'la nasze Krupówki w Zakopanem...ale pełne straganów z wizerunkiem Draculi:-)...no tak, ale do tego to Janek musi podrosnąć;-)

tak tak Transylwania tez ,uwielbiam horrory o Draculi.Mam tez kolezanke ,ktora miala chlopaka z Rumunii,mowila ,ze karaj troche podobny jak polska na dzien dobry ja okradli he he .No ale co tam Rumunie tez odwiedze.Marzy mi sie tez podroz samochodem po Francji i Wloszech.Ale najpierw skandynawia:-)

Iguana - ciekawie , ciekawie, Rumunia piekny kraj, powiem Ci ze tez bym sie tam wybrala, a potem cale Balkany zjechala, normalnie zakochalam sie w Czarnogorze :)

Iskierko- o ile tam jeszcze jestes, zrob sobie print screen (screen shot) ze swojego internetbanking i wyslij im na maila i powiedz ze kasy nie ma, co to za granie w ciula ;D potrzebujesz i koniec, nie ma, przeciez banki nie przetrzymuja przelewow. Zadzwon, powiedz ze mail wyslany i jesli twierdza ze zrobili przelew do Ciebie to niech tez przesla takie poswiadczenie z banku, ze poszedl dnia tego i tego przelew na takie a takie konto. Powinno poskutkowac , ech, jak sie wali, to wszystko po kolei , oby sie szybko poukladalo.

reklama
Taka piękna dziś pogoda, a ja mam zakaz łażenia :no:. Jak połaziłam w poniedziałek, to myślałam, że zamiast brzucha mam kamień. Łączę się w bólu z tymi, które muszą leżeć i się ruszać w szpitalu. Aż mnie nosi, żeby wyjść :baffled:.

Do góry