Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Czesc dziewczyny, my calkiem niedawno wrocilismy do domu, ach co za wrazenia! Piekna poczekalnia z super jezzowa muzyka, polozna nie robila zadnego problemu z ubezpieczeniem , pokazala nam dzidzi,ale wlasnie nam spalo, kazala kaszlnac zeby obudzic, no i sie obudzilo, przekrecilo do nas pleckami, potem zaraz spowrotem pokazac buzke i pomachalo , wyprostowalo nozki. ma 7 cm i termin wyliczony jak na kalkulatorach w internecie wstepnie na 20 wrzesnia. Przyszly tatus ogladal z polozna a ja na tv wiszacym , jak wrocilismy do stolu to nawet swojego nazwiska nie mogl wypowiedziec pod wrazeniem byl ze zobaczyl co tam sie rusza :-)i dostalismy walizke z gazetkami, kremik palmersa,grawitamon, skarpeteczki i maskotke .Pochwale sie zdjeciami Zobacz załącznik 446511
Astrid - kawke zbozowa kupisz w kazdym supermarkecie na stoisku dla diabetykow , gdzie sa same herbatki i wafle bezcukrowe, bedzie tam napisane granenkoffie i cos jakby cykorie czy cos takiego. ja wlasnie taka pije i wmawiam sobie, ze to prawdziwa ;D
Pozdrawiam was i lece sie dalej ekscytowac , maila wysle do polski ze zdjeciami,ach!! Buzka!
Ayni he he fajnie sie czytało że musiałas maluszka budzić , biedactwo Moje to na obydwu usg sie strasznie wierciło, że nawet pani co robiła usg sie smiała Taki wiercipiętek ,no Piękne sa te fotki