reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

oj oj tak trzymał nas pan w napięciu :) Jak oglądałam maluszka to aż sie wzruszyłam.....

Tak w ogóle to mam ochotę juz na rower wyruszyć , wiosna coraz bliżej. Podobaja mi się takie duże drewniane budki dla dzieci hehe że też tak łatwo przychodzi im z tym jeździc :) Tutaj przynajmniej jest gdzie jeździć bez obawy że jakis tir strąci nas do rowu ;)

reklama
Sorki za szczerość ale myślę że w biurze podróży tutejszym to niderlandzki i angielski są podstawą...polski...hmmm no cóż warto znać dużo jezyków...Ale jak Polak ma kupić wycieczkę z biura to w większości zna jeśli nie hol. to angielski na wysokim poziomie..no i Polacy nie sa częstymi klientami biur podróży tutaj.

Madziula gratuluję córeczki!!!!

Anna coraz wiecej klientow biur podrozy pyta o oferty wczasow w polsce, albo np. mozliwosc turystyki kajakowej, konnej, agroturystyki itd.
a wiadomo, ze w polsce nie kazdy zna angielski...

Madziula nie stresuj się ;) poród nie taka straszna rzecz:) Sama zobaczysz :) Nawet jak coś poboli szybko ból mija ;) i warto dla takiego cudu troszkę się pomęczyć :) Gratuluję córki :) !!! A forum szwankowało dziś przez jakiś czas :)
Astrid też ciulowo spałam w ciąży.. od 5 miesiąca to już czasami tv oglądałam o 3 w nocy...A co do kawy - świetna jest cafea z cykorią :) piłam ją po porodzie :) pół na pół z mlekiem :) Polecam :)
TheHague woskowiny się nie wyciąga jak jest głębiej. W ten sposób dziecko ma ochronę :) A jak moja Misia ma zewnątrz to pazurem jej wyciągam :)
Sencilla znasz może z awf w Krakowie - Ciućmańskiego, Nowakowską ? :) nie pamiętam już reszty.. ale miałam mnóstwo dr z Krakowa z Awf w tym mojego promotora :)

Miłego dnia dla Was!

dziewczyny, czy ktoras z was sie orientuje jaki ksiadz odprawia w polskim kosciele w Amsterdamie?? ten sam co w Den Haag i Rotterdamie, czy ktos inny? Chodzi mi o chrzest, nie mamy slubu, a ksiadz z Hagi jakis taki nie przychylny..

Thehogue a skad wiesz ,ze nie przychylny ?? Znam chyba ze 4 pary które chrzcily dzieci w hadze bez slubu i nie robil problemu...:sorry2: Man tez mówile ,ze bez problemu ochrzci ale wolelismy w pl

reklama
no to nie wiem, bo moim paru znajomym nie chcial dzieci ochrzcic :-D:-D
do jednej pary nawet powiedzial ze nie sa zapisani do parafii i nie daja na tace wiec chrztu nie bedzie :szok::confused:

Do góry