Iguana_
Fanka BB :)
7axe7, ja mam średnią ochotę na seks ze zmęczenia...
Zastanawiam się gdzie jest nana19?
Zastanawiam się gdzie jest nana19?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Zauważyłam taką tendencję, że jak jednak osoba na coś/kogoś napsioczy to inne bezmyślnie to powtarzają nie mając ochoty/możliwości by to sprawdzić.Iskierka jestem tego zdania co ty ,zapisalam sie do parafii jakis rok temu i nie mam obowiazku placic Jesli mnie stac i mam taka wole to moge Kiedys pewien pan sie wypowiadal o kiedzu ,ze taki i owaki a jak sie zpytalismy czy byl chodz raz w kosciele ,on na to nie i tak to bywa z tymi opiniami
Kochana, ja wiem że się nie poleca:-) Ale niestety wiedza książkowa/internetowa często nijak się ma do życia i najlepiej działają stare, sprawdzone, babcine sposoby - oczywiście nie w każdym przypadku. na wszystko trzeba wziąć poprawkę - i na wiedzę encyklopedyczną i na babciną Często trzeba działać szybko i zdać się na matczyny instynktIskierka, nie zaleca się przy karmieniu piersią podawać inne napoje. Ja podawałam Infacol (bo to zaledwie kilka kropli, rewelacyjnie zadziałał). Całkowicie nie zgadzam się z teorią, że jeśli dziecko ma kolki, to coś przeszkadza mu z diety matki. Najprawdopodniej powstawanie kolki może mieć związek z zaburzeniami przewodu pokarmowego wywołanymi brakiem równowagi między bakteriami występującymi w organizmie i trzeba to poprostu przetrwać.
Ratunek dla maluchow cierpiacych na kolki - poradnia.pl
Duchem jestem z tobą - trzymaj się...matko Swieta, ratujcie
Tym stwierdzeniem - "ciulowo"Iskierka czemu Cię rozwaliłam na łopatki!?
Tabletki antykoncepcyjne przepisze ci lekarz domowy. Jak ja dostawałam w NL tabletki to miałam od razu w opakowaniu 3 listki (czyli na 3 miesiące) i płaciłam jakieś 12€...Dziewczynki po jakim czasie po odstawieniu piersi dostałyście okres? I czy wiecie jak tu jest z tabletkami antykoncepcyjnymi ? Jak cenowo? Muszę się przejść do lekarza... ciekawe czy mi przepisze tabletki na 2 miesiące bo przecież jadę do Polski