anetka880
Fanka BB :)
Sencilla musze przyznac ze ja mam dwojke i 2 dzien tak sie wybieramy rano ale nie jest lekko. Najpierw ja sie ubieram pozniej Kube a na sam koniec Filipka, ale jak wychodze z domu to jestem mokra. A najgorsze jest to ze Filipke akurat o 8 zasypia i musze go budzic specjalnie zeby Kube zaprowadzic. A z tym czasem to zawsze trzeba wziac jakis zapas bo z dzieciem roznie bywa potrafi zrobic niespodzianke jak juz jest ubrane :-)
Co do tego nacinania i pekania to ja czytalam ze lepiej sie goi rana po peknieciu ale dlaczego to nie wiem... Ja bylam nacinana i dla mnie to byl okropny bol po porodzie ani chodzic ani siadac. Jak o tym pomysle to az mam ciarki. Naszczescie teraz nie peklam i godzine po porodzie juz chodzilam normlanie tak jakby nigdy nic. Wydaje mi sie ze w PL to jest rutyna nacinanie tylko dlatego zeby lekarzowi bylo latwiej...
Ja mialam lewatywe ze pierwszym razem i teraz balam sie zeby nie zrobic niespodzianki zwlaszcza ze rodzilam w domu, ale naszczescie obylo sie bez tego
Dziewczyny ja ten nigdy niepracowalam w zawodzie a jestem Hotelarzem ;-)
Co do tego nacinania i pekania to ja czytalam ze lepiej sie goi rana po peknieciu ale dlaczego to nie wiem... Ja bylam nacinana i dla mnie to byl okropny bol po porodzie ani chodzic ani siadac. Jak o tym pomysle to az mam ciarki. Naszczescie teraz nie peklam i godzine po porodzie juz chodzilam normlanie tak jakby nigdy nic. Wydaje mi sie ze w PL to jest rutyna nacinanie tylko dlatego zeby lekarzowi bylo latwiej...
Ja mialam lewatywe ze pierwszym razem i teraz balam sie zeby nie zrobic niespodzianki zwlaszcza ze rodzilam w domu, ale naszczescie obylo sie bez tego

Dziewczyny ja ten nigdy niepracowalam w zawodzie a jestem Hotelarzem ;-)