reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Anna ja pierwsza ciaze zakonczylam CC,zaszlam w druga po 5 mies i druga juz SN.

A planowo zaszłaś w ciąże...czy się przydarzyło? A jeśli nie planowałaś, to jaka była była Twoja i męża reakcja, jeśli można spytać...?

Mi położna powiedziała, ze rok potrzeba odczekac od porodu nawet w przypadku SN. A kraamzorg przyznała, że lepiej minimum 1 rok i 3 miesiące...że według niej, to jest minimum (jak się karmi rok).

Ostatnia edycja:
reklama
Pisze do Was ze spaceru,juz 2 godziny male sie bawia razem na placu zabaw,a ja na laweczce czytam ksiazke :)

Sencilla gratuluje zdanego NT2 !!:tak::tak:

Kobitki pomozcie zab mnie zaczol bolec:szok::no: i to tak ze az mi sie slabo robi nic w nim nie widze ale to madrosci a one podobno bola:baffled: Musze czekac do pniedzialku na dentyste ,co moge brac paracetamol i jaka dawke na dzien???

ale lepszy jest lek zawierajacy ibuprofen np.Alev czy Nurofen,no ale ty w ciazy to nie mozesz brac ,oj ...

Ostatnia edycja:
Oj Karolka bidna ty... Wspolczuje, nie ma nic gorszego niz bol zeba, wszystko inne mozna scierpiec. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie, to jakis cud, ze ja moich zebow madrosci w ogole nie czulam jak sie wyrzynaly. Wiem, to nie jest pocieszajace. Trzymaj sie.

Sencilla gratuluję egzaminu !!! Zdolna z Ciebie "Bestia" :)
Iguana do roku czasu hormony powinny dojść do siebie, a przy karmieniu rok nawet 2 lata :) WIęc albo hormony albo może anemia? Wkońcu Mały wysysa z CIebie wszystko co najlepsze :) CHoć ja od 14 roku życia miałam anemię mega a po porodzie mi przeszło :)
Anetka śliczny Twój Malec :) a co do hermoroidów - ja miałam jeszcze do nie dawna po porodzie!
Karola współczuje zęba ;/

mnie za to mega łeb boli i dodatkowo siedzi mi coś na gardle od rana i mnie to mega wkurzaaaaaa............
weekend czas zacząć. !

Ostatnia edycja:
7axe7, anemia? Też mi to przeszło po głowie. No nic, może wybiorę się do lekarza domowego i poproszę o jakieś badanie krwi. Ten mój jest w miare, tzn. jak nacisnę i poproszę o konkretne badanie to się zawsze zgadza.

A co do hemoroidów, to ja też mam, a właściwie miałam...bo od domowego dostałam skierowanie do specjalisty i zaradził. Na początku kwietnia mam wizytę kontrolną i już.... mam nadzieję ostatnią. Tylko trzeba iść jak się problem zaczyna, przełamać wstyd, wtedy łatwiej się z tym uporać, nie czekać aż problem urośnie.

reklama
dziekuje kobitki za rady:tak: na razie mi przeszlo troszke tfu ,tfu,tfu...

byle do poniedzialku...

Anetka jaki slodki jest twoj synus ,do schrupania:-)

ogladam Mamma mia uwielbiam ten film i ta muzyke :tak:

Do góry