reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Iskierka nie stresuj się córą... tak to bywa... ja też wiecznie musiałam mieć ostatnie zdanie. a teraz moja Mama musi je mieć :) Kiedyś będziecie się z tego śmiały :)
Wiatraczek dużo zdrówka dla Ciebie !

Idę spać... moje dziecko pobija rekordy w spaniu bez budzenia się heh... aż dziwnie... :)

reklama
Hejka wieczorowo
Ja zaliczylam dzisiaj lekarza i skierowala mnie na cesartherapie no i mam uwazac na siebie zebym te dwa miesiace jeszcze jakos przechodzila
Sencilla ostatnio jak mi polozna zmiezyla cisnienie i to drugie bylo 90 to sie mnie pytala czy nie puchne, bo za wysokie mimo ze podczas ciazy utrzymuje mi sie w granicach 80-85. Moze zadzwon do poloznej bo w twoim przypadku to bardzo duza roznica cisnien. Trzymaj sie ......
Aniu a ten dziadek zrobil ci to specjalnie :eek:
Wszystkim chorowitka zdrowka zycze
A ja kupilam sobie dzisiaj do ogrodka czarna jagode :-) juz powoli ogarniaja mnie ogrodkowe fantazje. Nasiona ogorkow konserwowych i pomidorow i poziomek znalazlam tylko ciekawe kiedy ja to w tym roku i gdzie posadze jak ja mam ogrodek ze go obsikac mozna
Spokojnej nocy wam zycze, ja ide jeszcze klej do tapet rozrobic

Bry...

Gosiu - jagody mniam mniam... my rozszerzylismy jesienia truskawki...:-D ale juz powoli obmyslamy co w tym roku a mamy gdoze woec znowu bedzie szalenstwo:-D
Nie specjalnie niesadze - on po prostu taki refleks chyba w skrecaniu mial:baffled:

axe, czuje sie lepiej niz wczoraj, ale niestety chorobsko mnie tez dopadlo.. gardlo i katar... co za pech. no nic, przezyjemy.
oczywiscie nocka znow nieprzespana, zlwaszcza, ze Tosia ma zapalenie ucha i sie budzila, a Marys meczyl katar.:happy2::happy2::tak::-)zyc nie umierac

reklama
Witajcie.czy ktos czytal ta stronke ,ktora wam wczoraj podeslalam,polecam szczegolnie dla mam maluszkow i oczekujacych.U nas byla taka sytuacja ,ze Tymek mial refluks,no i zeby mu sie tak nie ulewalo .kladlismy go do lerzaczka,co z reszta nam zalecali tutaj.Takze na przelamanie wzmozonego napiecia miesniowego.no i w polsce u neurologa i na fizjoter.uslyszelismy ,ze to byl blad.Szkoda ,ze nie trafilam na taka stronke wczesniej.

Duzo zdrowka wszystkim chorujacym:-)

Ostatnia edycja:
Do góry