reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
no ja go dzisiaj odwiedzilam i kazal mi przyjsc za 3 miesiace bo moze samo przejdzie.no i jeszcze chcial mnie wyslac do seksuologa.moze to tylko infekcja ale mam kiepska cytologie a juz raz mialam usuwana nadrzerke.cytologie robilam w polsce i o wyniki dzwonilam do mojej lekarki.pow.ze potrzeba zrobic wiecej wynikow i ze to nie moze byc zwykla infekcja.pojechalam do innego szpitala innego lekarza i co mam przyjsc za 3 miesiace.chce mi sie plakac

Ostatnia edycja:
Anetko, to hormony...minie, nie przejmuj się tym:tak:
AniaHaven, a wracając do ścinania włosów....to ja mam plan uhodować długie Jankowi:-D Tak jak tata ma;-) Zobaczymy, bo powolutku, ale wreszcie zaczęły rosnąć.

DSC_0011.jpgDSC_0026.jpgDSC_0057.jpgDSC_0063.jpg

Nana - nie wiem co ci doradzic a moze mozesz gdzies odwiedzic polskiego gina?:eek:
Iguana ale rozkoszny twoj synus:-D - ja wlosy scielam bo mnie wkurzaly pytanie albo stwierdzenia ; ale ma sliczne wloski pani coreczka brrrrrrrrrrrr:crazy::-)
Moj M okupuje tv/ mecz/ wiec ja zmykam do wyrka holenderki postudiowac bo moj pan od jezyka juz mi sie przypomnial ze go troche odpuscilam odstatnio:sorry: wiec do dziela:laugh2:

slodkich snow

Nana, zrobilabym to, co radzi Ania. do polskiego gina sie udac.
ja na swoje problemy intymne chodze do mojego ukochanego :tak: gina w polsce, przy okazji wizyt u rodziny, bo wiem, jak tu to czasem wyglada.
Na Twoim miejscu tez bym to zrobila, zwlaszcza, jesli masz tak powazne problemy "z tymi sprawami". Ekspertem nie jestem, ale krwawienie po stosunku i zla cytologia to na pewno nie sa zdrowe objawy i nie ignorowalabym tego.

Aniahaven, powodzenia! owocnej nauki! w lozku zazwyczaj dobre owoce sa ;) hihi.

Iguana, uwielbiam Twojego Janka, jest po prostu sliczny, kochany i slodki.

dziewczyny, pytanie "gospodarcze": prala ktoras z Was materac kokosowo-gryczany? nie wiem, jak sie do tego zabrac... w pralce sie nie zmiesci, w wodzie recznie? mozna? a wysuszyc?

Ostatnia edycja:
Anetka głowa do góry.. Ja też 3 dni po porodzie bardzo płakałam.. na szczęście wszystko przeszło :) Nie smutaj się i ciesz się, że masz takie 3 kochane Skarby ze sobą :)
Nana ja też bym nie czekała 3 miesięcy... Ci lekarze są tu beznadziejni... mnie też czeka wizyta u gina bo po porodzie muszę sobie zrobić cytologie. Trzymam kciuki i dużo zdrówka dla Ciebie!
Aniahaven hehehehehe w szoku jestem, że można mieć tyle włosów nie mając nawet roku :) A moja MIsia wygląda ciągle jakby była łysa :) może będzie miała tyle włosów jak skończy 2 lata... czas pokażę ;)
Iguana moja Miśka to już od 17 marudzi mega.. a o 19 zalicza "zgona" :) daj znać jak po basenie! Też muszę się wybrać ale najpierw pasuje kupić strój kąpielowy...

Sencilla pranie takiego materaca odpada całkowicie! .. szkoda, że jak były mrozy nie dałaś go na pole wtedy by mróz pozabijał wszystkie małe organizmy :) Ja radzę dać na niego wigotną poszewkę i porządnie wytrzepać :)

Hejka - ja tu utknelam jeszcze na marktplaatsu:-) - ja wlasnie jutro zamierzam sie z domowym na cytologie umowic bo wezwanie dostalam jeszcze jak w ciazy bylam :tak: wiec czas sie przypomiec:sorry: ale jak jestem w PL zawsze odwiedzam gina tak dla kontroli.... tu mi kiedy powiedzieli jak pytalam o cytologie majac 26 lat ze dopiero jak 30 -tka to robia im a nadzerka to zaden problem:wściekła/y: dopiero jak komorki rakowe :eek:sie pojawiaja to oni sei tym zajmuja wtedy:szok::crazy:
Axe moi wszyscy takie czupryny mieli:-Dnie powiem ci jak mi zgada na koncu dokuczala ...

Sencilla "glodnemu zawsze chlep na mysli"hihi...ja bym ten materac recznie i na balkon niech scieka:-)

teraz juz naprawde ide ,paaaaaaaaaaa....

reklama
powiem wam ze rece mi opadly,moj maz to taki zly jest.nie wiem czy to tu norma ,czy tak sie zachowuja bo my polki jestesmy.do tej pory to tak nie myslalam.3 miesiace no napewno tyle nie bede czekac.

Do góry