reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
no to teraz wam przedstawiam ERNESTA przed obcieciem wlosow i po :-):-):-) niezle nie? jak sie rano obudzilam to myslalam ze to nie moje dziecko hihi...

u nas juz lasagne w piekarniku - jutro ma byc makaron ze szpinakiem a w piatek golabki mam w planach.. :tak:zakupy juz poczynilam w tym kierunku - i z glowy nie bede myslec:-) co dzis na obiad...:-p:laugh2:

Załączniki

• er1.jpg
    er1.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 9286de0c27f57c0d.jpg
    9286de0c27f57c0d.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 25
Dziekuje za informacje o tym wolnym we wtorek bo nie wiedzilam ale sprawdzilam na stronie szkoly i u nas tez wolne maja dzieci z tym ze te ktore nie moga zostac w szkole to jest otwarta swietlica.

A tak na marginesie to nie wiem co sie ze mna dzieje siedze i same mi lzy leca nie moge ich powstrzymac. Od rana sie powstrzymywalam przed mezem zeby nie pomyslal ze ja jakas glupia a teraz jak poszedl sie drzemnac to peklam Kuba tylko sie pyta co mi jest to mowie ze cos do oka mi wpadlo:-(

ANETKO tak to spadek hormonow estrogenow no i dlatego tak sie czujesz .no ja tez tak mialam ryczalam cale dnie jeszcze w szpitalu.pamietam ze jedna pani holenderka odwiedzila mnie i opowiadala mi o tym ze tez tak miala.trzymaj sie cieplo ,przytul sie do swoich dzieciaczkow i meza i bedzie lepiej.

Ostatnia edycja:
dziewczyny co byscie poradzily ,bol i krwawienie z pochwy po stosunku.co to moze byc dodam ,ze do tego kiepska cytologia

reklama
Do góry