reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

A my jutro z AnnJ i naszymi synusiami wybieramy się na basen, na zajęcia dla maluszków. Nie mogę się już doczekać!:-D hehe Ciekawe jak zareagują nasze pociechy???:szok:;-)

A tutaj fotka z zajęć...
mirandabad-106-.jpg

(Coś mi się mylą tematy, o porodzie i o Holandii:eek:)

reklama
Witam!u nas bez zmian.wlasnie byla znajoma holenderka(autorka zdjec ostatnich naszych) na kawie odebrac syna,wiec od rana mam gosci :)

my juz po pracy - Karine ze szkoly odebralam...lunch zjedlismy - kawka i idziemy na rolki :cool2:
Axe ja zawsze mam probleem z paragonami ale juz znalazlam:tak: sklep sie nazywa ; SHOE DISCOUNT Minderhoutdorp 49 2320 Hoogstraten - warto tam podjechac bo wybor maja duzy a jak przeceny to:rofl2:...

u nas 6marca szkoly nieczynne bo strijk jest - czy u was tez walcza o swoje prawa?:confused2:

TheHague, zapomniałam napisać... Słodziak!!!:-)

AniaHaven, ale fajne chłopaki:-)

A co do antykoncepcji horm. to ja nigdy jej nie stosowałam....i chłopak:-D

Ania u nas ttez strajk jest wtedy.
Ja tez nie stosowalam i ... Trzy dziewczynki.moje trzy kuzynki tez nie stosowaly i wszystkie maja po 2 dziewczynki haha

TheHague, zapomniałam napisać... Słodziak!!!:-)

AniaHaven, ale fajne chłopaki:-)

A co do antykoncepcji horm. to ja nigdy jej nie stosowałam....i chłopak:-D

NA MARGINESIE ; to jest Karina i Ernest / Erni od prawej w tych czarnych kudlach/:cool2: a Karina zawsze taka rozesmiana nawet teraz jak dwoch jedynek nie ma:-D

Załączniki

• P2290037.jpg
    P2290037.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 47
Witam serdecznie.
Przeżyłam dziś w pracy i bardzo się z tego cieszę. I nawet nie musiałam niczego tłumaczyć i o nic prosić, bo sami mnie postawili przy tej "spokojnej" taśmie :-D
Jak to fajnie wrócić z pracy i nie czuć żadnego bólu:-D:-D:-D
Fajne te wasze maluchy, ja nie mam takich zdjęć jak moje były małe. A teraz to już "stare konie" :-D:-D:-D
Ayni - dziękuję, też mam polska znajomą, która tu w NL rozlicza podatki, więc jak się do niej wybiorę (myślę, że w przyszłym tygodniu) to o wszystko wypytam.
Aniahaven - mnie też syn dziś poinformował, że maja we wtorek wolne bo nauczyciele strajkują. ja na szczęście n ie muszę brać wolnego, bo on już prawie 12 lat ma i do 14.00 sobie poradzi, ale wiem, że dużo rodziców (szczególnie matek) musi brać w tym dniu specjalnie urlop. W sumie mogli strajkować w środę - większość szkół ma wtedy lekcje do 12.00 więc pewnie rodzice by tak tego nie odczuli.

Co do antykoncepcji - stosowałam i owszem. Moje dwoje dzieci to wynik odstawienia pigułek:-D:-D:-D:-D
Niemal od razu zachodziłam w ciążę. No i tez nie ma reguły - najpierw córka potem syn.
Teraz próbowałam zastrzyków antykoncepcyjnych i... nie polecam. Wprawdzie przez rok nie miałam miesiączki, ale i samopoczucie nie było takie jak powinno.

reklama
AniaHaven, upsss...a myślałam, że to Victor(w ciemnych włoskach z prawej) i Ernest:zawstydzona/y:

Dobra koniec latania z miotłą i ścierką... Zabieram się za obiadek:tak: A Janek dzisiaj aniołek...ciekawe czy jak wybije 18:00, to jak zwykle obudzi się w nim wieczorna maruda?:szok:;-)

Do góry