Iskierko ja niestety tez nie wiem, dlatego mysle, ze dobrze by bylo jakbys przedzwonila wczesniej aby sie dowiedziec jakie warunki musisz spelnic, niech zrobia kalkulacje czy Ci przysluguje , czy pracowalas dostatecznie dlugo, nie wiem czy jestes tu zameldowana, to tez pewnie ma znaczenie. Jesli nie radzisz sobie z jezykiem, ja znam fajna babke, ktora mi co roku robi rozliczenie z podatku, wiem ze ona tez pomaga z roznymi takimi sprawami, mogla by przedzwonic w twoim imieniu i Ci przedstawic cala sytuacje chociaz pewnie wie, bo studiowala tu ksiegowosc i ma obycie w roznych tematach. Jesli chcesz jej maila,albo numer to napisz do mnie na priv.
A kiedy idziesz na zwangerschapuitkering to jest to oplacane przez UVV z Twoich podatkow, w koncu wszyscy pracujacy je placa, wiec od tego jest panstwo aby Ci pomoc w trudnej sytuacji. Nie martw sie, to wszystko nie bedzie takie straszne, tylko musisz sie dowiedziec jak ten temat ugryzc. Spij dobrze.
A kiedy idziesz na zwangerschapuitkering to jest to oplacane przez UVV z Twoich podatkow, w koncu wszyscy pracujacy je placa, wiec od tego jest panstwo aby Ci pomoc w trudnej sytuacji. Nie martw sie, to wszystko nie bedzie takie straszne, tylko musisz sie dowiedziec jak ten temat ugryzc. Spij dobrze.