reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Sencilla słomianą wdową króciutko będę bo tylko do juta wieczorem...mąż do Edynburga poleciał... Zdrówka życzę dla Twoich córeczek.
aOla my byśmy pewnie byli w tym hotelu jedną nockę więc taniejby nas wyszło, bo u nas z urlopem męża krucho, wydzielamy sobie(jest na warunkach urlopowych z PL-czyli 26 dni tylko). No i po drugie planowalibyśmy disneyland na 1 dzień(tylko), więc rano odrazu by się wyskoczyło i nie trzeba by było jechać nigdzie; a półtora dnia w Paryżu i wtedy inny hotel.

Witam

Sencilla zdrowka dla twoich coreczek zycze:tak: Ta pogoda jest okropnie falszywa ,to przez nia te wszystkie choróbska :baffled:

aOla my tez chcemy sie wybrac jeszcze przed moim porodem :tak:Ale to wszystko wyjdzie w praniu:tak:

Nie wiem czy sie juz wam chwalilam ,ze czuje dzidziusia:tak: juz prawie drugi tydz takie powazniejsze ruchy:tak:

Karola no to gratulacje.to naprawde niesamowite uczucie.mi po porodzie tego troche brakowalo,no ale mialam iuz Tymka i moglam go tulic.

Witam!!
Tempo powalajace macie, nie nadganiam.
Sencilla wspolczuje choroby w domu w tym czasie wiem co to jest bo u mnie tez tak bylo na tydzien przed porodem choroba nas dopadla.

A u nas czas szybko leci wlasnie poszla pani z Kramzorg, Filip spi sobie slodko bo pojadl. Nocka minela wsumie dobrze zasnal ok 1.30 i spal do 7.30. Z tym karmieniem to juz lepiej od rana 3 razy cycusia pil. Zaliczlismy pierwsza kapiel tzn. tatus mial ta przyjemnosc :) Z siusianiem u mnie juz ok znalazlam sposob kucam sobie pod prysznicem hehe i polewam sie woda. Ktos pytal (juz nie pamietam kto) o to ile mialam szwow a wiec pisze nie mam ani jednego szwa :tak:niby mialam miec jednego ale stwierdzila pani ze nie jest konieczny.

Pozniej was odwiedze bo juz zapomnialam co chcialam napisac.

Anetko no to super wiadomosci .mowilam ci ze tutaj polozne naprawde robia wszystko by ochronic krocze.

Taaak Anetka ja się pytałam czy bardzo popękałaś :) Uh ciesze się strasznie, że nie masz ani jednego pęknięcia i że Filipek już pięknie zaczął jeść :)

Ja mam dziś roboczy dzień. Misia mi pomaga sprzątać od rana.. Tak się zmęczyła, że jej tylko smoczka dałam i zaliczyła "zgona" :)) Ogoólnie robie jej tylko jedną drzemkę w ciągu dnia bo chociaż prześpi te 2h :)
Ja już odliczam dni do wyjazdu do PL. Jeszcze 4tyg! :)

witaj paulina ,myslalam nie raz co tam u ciebie czy lepiej sie czujesz,no i ciesze sie ze lepiej.odezwij sie jeszcze

reklama
Witam ponownie!
Ja ogarnelam miezkanko o dziwo dzieciaki spia az nie umiem uwierzyc w to ze Kuba drugi dzien pod rzad zalicza popoludniowa drzemke. Tatus pojechal go geemente i do pracy poczestowac ciasteczkami z posypka :) moja mama poszla do domu i zostalam sama az nie chce mi sie wierzyc ze tak cicho w domu.

Mam pytanko bo nie pamietam jak to bylo przy Kubie a tu na forum sa mamy z dzidziusiami i moze pamietacie czy zaraz po porodzie przy karmieniu bolal was brzuch. Ja dzisiaj pytalam Kramzorg o to i stwierdzila ze to normalne ale jak tylko zaczynam karmic to czuj strszny bol taki jak skurcze porodowe i przechodzi jak maly konczy jesc. Musialam sie poratowac dzisiaj Paracetamolem.

Do góry