reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
hejka...

Anetko widze ze mamy ten sam zestaw - kocyk indentyczny i poducha tez!:-D:tak:
Karola dziekuje - ciesze sie ze ci fajnie wizyta minela - ja sie juz nie moge doczekac przyjazdu mojej mamy moze za 3 tyg.
Jutro dzieciki znowu do szkoly uffffff ...i sie zacznie...:cool2:

Anetko gratuluje synka !!!!!Filipek jest boski!!!!

7axe7 twoja misia też słodziutka

nam niedziela minęła spokojnie w domku byłam tylko z dziecmi na długim spacerku bo pogoda była super ,Julcia teraz już od godziny spi a ja mam trochę luzu .

A jeszcze od tygodnia biegam postanowiłam na wiosnę trochę schudnąć nie wiem tylko jak długo wytrzymam , pierwsze 3 dni było cięzko ale teraz nawet mi się podoba zobaczymy jak będzie dalej czy wytrwam ..................

narka miłego wieczorku

Ania, u nas wlasnie jutro ferie sie zaczynaja.. wiec bede czekac z wszystkimi coreczkami na ksiezniczke

Anetko śliczna dzidzia, naprawdę.
Ja dziś zaczęłam trochę niedomagać i dlatego cały dzień spędziliśmy w domu, nie pojechaliśmy nawet do kościoła. Powód - ból pleców, tak jakby dziecko wkręcało mi stópki w żebra... Właśnie od jakiegoś czasu wypróbowuję tę podusię do karmienia i jestem zadowolona z efektów, czyli z ulgi jaka mi przynosi w bólu pleców.
A mężowi pokazałam zdjęcie Filipka Anetki, jak słodko śpi na niej i mąż tez stwierdził, że słodki z niego bobas a i poduszka jest rewelacyjna.
Też się cieszę, że jutro już szkoła, chociaż ja i tak pracuję od 6.00 rano, więc popołudniami znów dom będzie pełny i dzieciaki będą rozrabiać. No ale tak to już jest - małe dzieci, mały problem i małe zamieszanie. Duże dzieci, duży problem i dużo zamieszania ;-)

A ta poduszka w Hemie jakaś taka super tania jest....:szok:

Aniaheaven - nie chodzi o to że jesteś groźna i ja się ciebie boję. Ale co moderator, to moderator:-). Zresztą mam trochę przykre doświadczenia z forum www.niedziela.nl i wolę z moderatorami nie zadzierać:-D:-D:-D

Iskierka, Ania to jest najlagodniejsza ze wszystkich zyjacych stworzen... ;-)

do tej podusi widzialam tez w hemie pokrowce, najtanszy byl chyba za 10 euro, to jest tylko pokrowiec, sama poduszka w hemie kosztuje 35 euro. pokrowce w prenatalu sa super jakosci, chaialam sobie zapasowy kupic, ale 15 euro kosztuje...

Ostatnia edycja:
do tej podusi widzialam tez w hemie pokrowce, najtanszy byl chyba za 10 euro, to jest tylko pokrowiec, sama poduszka w hemie kosztuje 35 euro. pokrowce w prenatalu sa super jakosci, chaialam sobie zapasowy kupic, ale 15 euro kosztuje...
Faktycznie, spojrzałam tylko na pierwszy link i nawet go nie tłumaczyłam:zawstydzona/y:
Ja nie wiem skąd jest moja podusia (no oprócz tego że z kringloop-u), ale poszewka jest w kolorze różu (dwa odcienie - ciemniejszy i jaśniejszy) i wykonana jest jakby z weluru - taka milusia w dotyku.
Sama poduszka, bez poszewki też jest dosyć miła w dotyku.
Muszę jutro idąc za radą wiatraczka spróbować wyprać ją delikatnie w rękach.
Zapasowego pokrowca chyba nie będę kupować. Najwyżej albo będę podkładać dziecku pod główkę pieluszkę tetrową albo częściej prac pokrowiec (w razie "W");-)

anetka- ogromne gratulacje:tak:;-) słodziak z Filipka, i taki maleńki ;-) co do karmienia mi w szpitalu powiedzieli ze dziecko przez pierwsza dobe moze w ogole nie jesc mleka matki- dzieci maja swoj "zapas";-) ja nie moglam wstawac do malej 24godz i nie musialam jej karmic, dopiero na drugi dzien rano. wiec sie nie martw, wszystko na dniach pokaze jaki dzielny z niego chlopak:tak:

reklama
Do góry