reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witam.
Tymcio już od 7 urzęduje...w międzyczasie jedna drzemka 15-sto minutowa i to w aucie jak tatusia na lotnisko odwoziliśmy....
Ja śniadanko i kawka.
Miłego dnia Wam życze.

hej mamuśki
jeszcze trochę kaszle ale już lepiej jest Dzieci wreszcie poszły do szkoły (po tyg ferii) dom mu już rozwalały z nudów
Rodzice przyjechali posiedzą aż do świąt W domu trochę do remontu wiec tatuś pomoże I mama dobre obiadki pogotuje :-D

Aneta gratuluję i zycze spokojnych nocek :-)

bylyście może w disneylandzie? chciaiśmy jechać na 3dni i szukam hotelu

dzien dobry
a u nas chorobsko sie zaleglo... Tosia zapalenie ucha, Marys kaszel, nie spalam cala noc,,, buuu
a Ola, ale Ci fajnie,rodzice, korzystaj z ich obecnosci ile mozesz :)
Anna, to Ty slomiana wdowa? na dlugo?
Anetka, jak nocka?zjadl Filipek?

Jaka szkoda, że już po weekendzie... Zdecydowanie za szybko mija.

Janek dzisiaj obudził się o 8:00, czyli tradycyjnie (zegarki można nakręcać;-))....ale dał mamie pospać do 9:00, spokojnie polegiwał w łóżeczku i coś sobie gaworzył sam do siebie. Słodziak:-D

A w nocy z niedzieli na poniedziałek odbyła się gala wręczania Oscarów. Co roku siedzę przed komputerem i śledzę uroczystość z napięciem...a w tym roku wyjątkowo zrezygnowałam i postanowiłam się wyspać:sorry2: ehh...

Ostatnia edycja:
reklama
aOla nie byłam ale być może pojedziemy w maju z pasierbicą moją(8lat). My będziemy zastanawiać się nad hotelem na terenie disneylandu Disney hotels - Hotels in Paris - Disneyland® Resort Paris?#

my patrzymy tu ze strony
Disneyland® Paris: aanbiedingen, informatie over het park en hotels. Ideaal geregeld, D-reizen.
chcielismy jechać od 17maja na 3 dni (na wolne w szkole)
ten co podałaś jest najdrozszy i na 3dni dla naszej 4 wyjdzie ponad 1,5tys troche duzo ale pewnie wspomnienia bedą .........:-)

Do góry