reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
dzień dobry..
AnnaJ007
Fanka BB :)
Witam.
Tymcio już od 7 urzęduje...w międzyczasie jedna drzemka 15-sto minutowa i to w aucie jak tatusia na lotnisko odwoziliśmy....
Ja śniadanko i kawka.
Miłego dnia Wam życze.
Tymcio już od 7 urzęduje...w międzyczasie jedna drzemka 15-sto minutowa i to w aucie jak tatusia na lotnisko odwoziliśmy....
Ja śniadanko i kawka.
Miłego dnia Wam życze.
A
aOLA
Gość
hej mamuśki
jeszcze trochę kaszle ale już lepiej jest Dzieci wreszcie poszły do szkoły (po tyg ferii) dom mu już rozwalały z nudów
Rodzice przyjechali posiedzą aż do świąt W domu trochę do remontu wiec tatuś pomoże I mama dobre obiadki pogotuje
Aneta gratuluję i zycze spokojnych nocek :-)
bylyście może w disneylandzie? chciaiśmy jechać na 3dni i szukam hotelu
jeszcze trochę kaszle ale już lepiej jest Dzieci wreszcie poszły do szkoły (po tyg ferii) dom mu już rozwalały z nudów
Rodzice przyjechali posiedzą aż do świąt W domu trochę do remontu wiec tatuś pomoże I mama dobre obiadki pogotuje
Aneta gratuluję i zycze spokojnych nocek :-)
bylyście może w disneylandzie? chciaiśmy jechać na 3dni i szukam hotelu
AnnaJ007
aOla nie byłam ale być może pojedziemy w maju z pasierbicą moją(8lat). My będziemy zastanawiać się nad hotelem na terenie disneylandu Disney hotels - Hotels in Paris - Disneyland® Resort Paris?#
dzien dobry
a u nas chorobsko sie zaleglo... Tosia zapalenie ucha, Marys kaszel, nie spalam cala noc,,, buuu
a Ola, ale Ci fajnie,rodzice, korzystaj z ich obecnosci ile mozesz
Anna, to Ty slomiana wdowa? na dlugo?
Anetka, jak nocka?zjadl Filipek?
a u nas chorobsko sie zaleglo... Tosia zapalenie ucha, Marys kaszel, nie spalam cala noc,,, buuu
a Ola, ale Ci fajnie,rodzice, korzystaj z ich obecnosci ile mozesz
Anna, to Ty slomiana wdowa? na dlugo?
Anetka, jak nocka?zjadl Filipek?
Iguana_
Jaka szkoda, że już po weekendzie... Zdecydowanie za szybko mija.
Janek dzisiaj obudził się o 8:00, czyli tradycyjnie (zegarki można nakręcać;-))....ale dał mamie pospać do 9:00, spokojnie polegiwał w łóżeczku i coś sobie gaworzył sam do siebie. Słodziak
A w nocy z niedzieli na poniedziałek odbyła się gala wręczania Oscarów. Co roku siedzę przed komputerem i śledzę uroczystość z napięciem...a w tym roku wyjątkowo zrezygnowałam i postanowiłam się wyspać ehh...
Janek dzisiaj obudził się o 8:00, czyli tradycyjnie (zegarki można nakręcać;-))....ale dał mamie pospać do 9:00, spokojnie polegiwał w łóżeczku i coś sobie gaworzył sam do siebie. Słodziak
A w nocy z niedzieli na poniedziałek odbyła się gala wręczania Oscarów. Co roku siedzę przed komputerem i śledzę uroczystość z napięciem...a w tym roku wyjątkowo zrezygnowałam i postanowiłam się wyspać ehh...
Ostatnia edycja:
reklama
A
aOLA
Gość
aOla nie byłam ale być może pojedziemy w maju z pasierbicą moją(8lat). My będziemy zastanawiać się nad hotelem na terenie disneylandu Disney hotels - Hotels in Paris - Disneyland® Resort Paris?#
my patrzymy tu ze strony
Disneyland® Paris: aanbiedingen, informatie over het park en hotels. Ideaal geregeld, D-reizen.
chcielismy jechać od 17maja na 3 dni (na wolne w szkole)
ten co podałaś jest najdrozszy i na 3dni dla naszej 4 wyjdzie ponad 1,5tys troche duzo ale pewnie wspomnienia bedą .........:-)