reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

anetka, jaka śliczna fotka!!!:-)

Janek dzisiaj popołudniu był wyjątkowo marudny...chyba ma znowu skok rozwojowy, bo wtedy zawsze wisi na cycu cały czas i marudzi:eek:

My już przeszliśmy na rozmiar 74 z ciuszkami...bo znowu odkryłam, że wszystko za ciasne!

reklama
anetka a popękałaś bardzo podczas porodu? Filipek śliczny, a nie je bo pewnie jest zmęczony porodem :) Jutro już nabierze ochoty na cycusia :)
Iguana ojjj to Twój synek będzie Wysoki :) Może koszykarz z Niego będzie heh :)
Sencilla moja Mama mi zawsze mówi, żebyśmy sobie zrobili drugie to wtedy nie będę miała czasu na to żeby się stresować :) coś w tym musi być :)

DObrej nocy :) ja włączam filmik.

ANETKA Filip powinien jesc co jakies 3 godz.tak karmilam Tymka ,budzilam go bo tez ciagle spal tak przez pierwszy miesiac.mnie nastraszyli ze jak nie bedzie przybieral na wadze to do szpitala wroci.moze masz zapalenie pecherza?

7axe7,Mama ma racje :-D
oczywiscie kazdy ma inna sytuacje i "zapotrzebowanie" ;-), ale ja mam dzieci rok po roku i teraz stwierdzam, ze to jest po prostu super. Oczywiscie na poczatku ciezko bylo, i to bardzo.. ale teraz jest fantastycznie :tak: i kazdego dnia coraz lepiej.

ANetka, co do karmienia, to oczywiscie sa rozne szkoly. ja to raczej wyluzowalam i absolutnie nie budzilam dzieci na karmienie. jadly na zadanie i wtedy, kiedy chcialy. zdarzalo sie, ze Tosia jadla tez 2 razy w ciagu doby i sie tym nie przejmowalam. moze po prostu nie jest glodny :-D posiedzial troche dluzej w brzuszku, to uzupelnil jeszcze tam zapasy :happy::happy:

7axe7 Twoja corcia sliczna jest ,oczy faktycznie jak u Tymka ,ja tez chce dziewczynke...

ja musialam Tymka karmic regularnie ,bo mial niedowage jako wczesniak i spadal na wadze zamiast przybierac,(przez to ,ze byl chudziutki nie trzymal temperatury)dlatego musialam go budzic bo nie chcialam by znow trafil do szpitala no ale ja karmilam go butelka .oczywisci inaczej karmi sie cycem i tu sie nie wypowiem bo nie wiem ale wtedy to raczej na rzadanie.pamietam tylko ze tez bardzo malo jadl na poczatku

Ostatnia edycja:
Witam was
Anetko chyba ostatnia przybywam z Gratulacjami :-) Filipek taki sliczny, na tej podusi spi jak male kociatko :tak: nic tylko caly czas calowac.....
Anp z Daankiem nadal pol na pol, niby goraczki nie ma ale kaszle troche i smarka a w tym tygodniu ma isc 4 razy do przedszkola. Dobrze ze w nocy sie dobrze poci to moze to z niego szybko wyjdzie i oby szybko bo znowu przestal jesc :cool:
Ja tez siedze na chorobowym w srode pojde do lekarza moze cos poradzi na te plecy i reszte bolaczek :-p

Anetka gratulacje!!! Niech Filipek zdrowo rosnie!

Sliczny jest:tak::tak:

Aniu juz jestem:tak: Spóznione zyczenia dla meza :tak:
Goscie pojechali 2 h temu ,Michas juz spi.Ladnie sie bawili przez te 4 dni:tak: Oczywiscie nie zabraklo tez walk o zabawki:-D Moj maz sie smial ,zebym sie powoli przyzwyczajala do dzieci z przodu i tylu :laugh2: Zkolezanka nie moglysmy sie nagadac :cool2:Wczoraj jeszcze siedzialysmy do 3 w nocy :cool2::sorry: a dzis dzieci zostaly z tatusiami a my sie relaksowalysmy na zakupach:tak:

Jak sie nazywa ta poduszka po holendersku? ,chce jej poszukac na necie ale nie wiem jak wpisac:eek:

reklama
Do góry